reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

kasia_z fajny fotelik, 4 w ocenie bezpieczestwa dostal na 5 i w ogole...te ochranaicze na ramiona w razie potrzeby gdyby dziecku przeszkadzaly w pozniejszym wieku mozna odczepic...cale oparcie tez zeby sotalo siedzisko i z tylu takie cos sie otwiera zeby zamontowac w pozycji pollezacej co dla mnie jest wazne bo syn czesto zasypia w samochodzie..a spanie w pozycji siedzacej nie jest fajne... :)

dzieki dziewczyny! mi to sie prawie wszystkie pdobaja a zastanawialam sie bo wiekszosc ma albo biale albo kremowe obicie na wysokosci ramion co skutkowac bedzie tym ze bedzie ciagle brude...moj syn ma uzdolnienia w tym kierunku niestety...a jedyne co to ziolony i ten z pomaranczowym maja jakies inne kolory na tej wysokosi....

reklama
Ewa, u mnie też Piotruś ciągle przy matach majstruje :-D nosi te zawieszki po całym domu, a najbardziej szczęśliwy jak mu ktoś zawiesi na lampie :-D

dziewczyny, w mothercere do 11 listopada jest promocja -25% na wszystkie ciuszki:tak::tak:
dlatego poszalałam i zakupiłam dla olci 7-pak kolorowych bodzików z długim rękawkiem za 49 zł i 3 pak bodzików z długim rękawkiem disney 37 zł, 3-pak pajaców za 30 zł i 3-pak bodziaków na ramionka za 15 zł:tak: wzytsko w rozmiarach 3-6 miesięcy:)

reklama
Do góry