reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ewa pieknie. Tak jasno i czysciutko. Kareta bombastik taka elegancka:tak:. Matylda ma racje ten tygrys super. Bedzie pilnowal swojej pani.

ewa super ... pieknie to wyglada :tak::tak:... jeszcze jeden maly "elemencik" i pokoik w komplecie ;-)... a tygrys niech tam dobrze czuwa ...

Ewa - pokoik ekstra a co do tygrysa - w pierwszej chwili faktycznie pomyślałam że coś żywego i bardzo dużego leży pod łóżkiem.

Ewa - miły kącik :tak::tak: A ten tygrys to rzeczywiście na żywego wygląda :-D

Babino rzeczywiście kiepsko się wyciągają i po jednym opakowaniu już więcej nie kupiłam.
I na początku rwałam chustki na pół jakieś za duże były :sorry2:

A te spraye do noska to one dla mnie są za "mocne" to Marii już ich nie serwowałam, ale fakt co dziecko to dziecko. Moje jest lekomanem i nawet okropny atybiotyk łykała z przyjemnością :-D

Ja pieluch huggis tez nie uzywalam bo jakos przeciekaly, a chusteczki byly za twarde, normalnie jak papier scierny. Najbardziej odpowiadaly mi pieluchy z Lidla, niestety zlikwidowali wszystkie sklepy:no:
Ewa super pokoik, jaki to wozek?

reklama
Do góry