reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Baska super te kurteczki...mi podoba sie najbardziej ta szara z czerwienia a kalosze wypasione :-)

Ja dzis kupilam mlodej jakies smieszne getry takie po domu,jedna bluzeczke zwykla pod kolor getrow i bluze...
Najbardziej z zakupow spodobala sie Noemi ksiazeczka -ala tablica do pisania...wstawie fotki na zastrzezonym jak sie doladuja... :-)

reklama
Baska niezle zakupy.

Pati dawaj fotki.

A ja sie dzis wybieram na male zakupy i tez mi sie strasznie nie chce. No ale ja nigdy fanka zakupowych szalenstw nie bylam - tyle, ze w koncu trzeba ruszyc tyleczek.

Dziękujemy za komplementy :)
Mamoot kaloszki od prywatnej, natomiast ogrodniczki od SUPER FAJNE SPODNIE OGRODNICZKI 74 WYSTRZAŁOWE !! (316305621) - Aukcje internetowe Allegro z tym że już mają przebrane rozmiary bo koleżanka też chciała i jest problem...ale zapytaj moze babkę - te jednokolorowe są bardzo zaniżone rozmiary - 80 są tak duże jak na Lolka, a moro mu z kolei wzięłam 98!!! i babka ma wystawić coś jeszcze w weekend
NO WŁAŚNIE PATI JA MIAŁĄM PYTAĆ O TĄ KSIĄŻECZKĘ JAK ZDJĘCIA OBEJRZAŁĄM BO MNIE STYRASZNIE ZAFRAPOWAŁĄ!!! TO Z BOKU TO KREDY SĄ ? A CO TO TAKIEGO JAK JAKIŚ MATERIAŁ CZY PAPIER KOLOROWY DO TEGO?

Baska juz napisalam tku o fotkach....:-) A ta szmatka to to wlasnie do wycierania kredy...bo jak mowisz to po boku to kreda...Cala ksiazeczka kosztowala "az" 4 euro...Jak chcesz to moge ci ja obfotografowac...jak Ci sie spodoba to moge Ci kupic i wyslac jak bede na swieta...:-)

A ja zas dzis kolejne zakupy zaliczylam...kupilam mlodej rozowy plaszczyk-taka dwu rzedowke ,do tego taka marynarkowata kurteczke w zieleni i spodnie tez odcien zieleni...wlasnie laduje foty wiec wstawie... strasznie podobala mi sie jedna sukienka jeszcze ale w tym skklepie nie bylo rozmiaru 92...i bluzka i rybaczki -kurde ale byly fajowe ciuchzy...tylko z rozmiarami troche lipnie-wybrane...ale pojade jeszcze do innych moze wynajde jeszcze cos co mi sie podobalo...:-)

reklama
dzis Noemi zas obkupiona:-)
Dostala sukienke,dwie bluzeczki,buciki na wiosne i body ktory jak juz wychodzilismy uparla sie zeby je kupic:-)

Do góry