reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A ja zakupilam sobie sweter i czarne oficerki a Wojtkowi kurtkę 2 pary dresow jeansy 5 koszulek na długi rękaw 3 na krótki bluzę z kapturem biała koszule oraz rękawiczki i czapkę no i jeszcze majty a zapomnialam o skarpetkach.

reklama
Syla pokaznie :D

Ja dzis tez jade kupic mlodej kilka par spodni bo mi dziecko wyroslo albo dobilo na kolanach... a trzeba uwazac bo reumatyzm sie wkradnie :-D No i podkoszulek troche potrzeba...moze jakis fajny szal i czapke znajdziemy...i jak cos sobie znajde to tez bedzie fajnie :d Takze basen dzis odpada.... i juz sie zaczyna :-D

to mamy trzy pary spodni dla mlodej...sobie buty,swetr taki dlugi -mozna jako sukienka nosic ...siwy z czarna trupia czacha ;-) i bluzka...o i tusz do rzes :-) Jutro smigamy dalej na zakupy...

szalejecie:-D
ja juz dzieci mam obkupione na ten sezon...Ja zamierzalam sobie kupic torebke, ale dostalam idelana jaka chcialam od sis i jej przyjaciolki. tj. opisalam jej w smsie - juz iwem co chce hmm torebke taka z dlugim paskiem by mozna byla ja nosic na krzyz prostokatna a`la studencka, :-p do pracy w kolorach braz, zolty, szary..takch jesiennych/cieplych tonacjach..by pasowala mi do nowych kozakow:confused2:..i wiecie co...skumala i dostalam idealna jaka sobie wymyslilam! musze sie obcykac, bo buty, nowy plasz i torebka to cos coostatnio kupilam, dostalam i cieszy dluzej niz 5 min od wyjsca ze sklepu:-D

Ja troche torebek mam... Ale pewnie w Polsce sobie kupie jakas... teraz jak nam centrum handlowe otworzyli i w dodatku jeszcze takie sklepy ktorych nie ma tez w De. to ja jak w raju :-D

Rusia Ty nam tu fot nie obiecuj tylko dawaj... mialy byc pizamy bajery ,a do dzis echo :-D

a tak wogole to wiecie tak mi sie cyc puscil ,ze mi sie z wszystkich stanikow wylewa :-D Juz Adam mi mowi,ze powoli za duze :-D Kiedys byly w reke ,a dzis to juz w dwie :-D Juz mam C staniki ...ale widze ze jak tak dalej pojdzie to ja D bede musiala kupowac :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry