reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzis wybieram sie na szybkie zakupy bo mam zamowienie na proszki,plyny itp.ale chce zahaczyc o jakies dwa trzy sklepy...moze cos wytargam :-D

reklama
Pati powodzenia!
naklikalam tyle, ze juz mi sie ponownienie chce- Gracus skasowal mi wiadomosc!!!!!!

w skrocie ja wczoraj z kumpela bylam- mialy byc szybkie zakupy ...ale bylo milo i zeszlo do poludnia:p
kupilam Klaudii nowy lunch bag- dzis wszystkim w przedszkolu sie chwalila, Gracusiowi buty czapke i szalik , rekawiczki...(na zamknietym obcykalam) sobie tylko blyszczyk, A. koszulke, na prezent tez kopszulke ben sherman i jeszcze dzis musze cos dokupic(mysle o bukiecie kwiatow, albo czegos do domu...moze taki ozdobny koszyczek z kwaitami, bo niedawno odswiezali mieszkanie..no i Duska chce wujkowi dac kwaity;) sama zawsze od wujkow dostaje symboliczna rozyczke..;)
reszte to spozywka i chemia...jakis ozdobki do wlosow..nie pamietam co jeszcze aaa 3 reklamowki slodyczy:pPPPPPPPPPPPP

Kasiu, właśnie miałam napisać dokładnie to co Ty.
Moda przeważnie nie dla mnie: musi być ładnie (pojęcie względne ;-) ) i wygodnie.

a ja mam ladnie,modnie i wygodnie :-D

zaraz smigam na zakupy :))) nowym samochodem-ale neistety tylko weekendowym... Adam zrobil mi niespodzianke i wynajal mi forda kuge :-) jezdzi sie super...juz mialam jazde probna... a wynajal bo jade do kumpeli na noc a on zabiera audika i musialabym autobusem jezdzic i chcial zebym miala tez troche frajdy :))

Mamootku, wiedziałam, że napiszesz to co napiszesz. No może nie wiedziałam, ale przypuszczałam;-)
Pati, nieźle! Mówisz, że fajnie się jeździ? Słyszałam, że taki pancerne auto

reklama
Do góry