reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No i bikini do oddania...dupa mi sie skorczyla...... i juz na maxa zawiazalam sznurki a i tak za duze majdy ...No szkoda bo mi sie podobal a juz ostatnie rozmiary i ten byl najmniejszy... moze na rozowe paski zamienie jak bedzie w rozmiarze...
patrycja24berlin
Ja bym chciala miec bardziej okragla...taka dokladnie jak ta laska co ostatnio wstawilam filmik to tanczy :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Pati, właściwie to tylko się cieszyć, ze się skurczyła :-) mi rośnie zamiast się kurczyć, a Egipt coraz bliżej
patrycja24berlin
Ja uwazam ze dupa i biodra u kobiety musza byc!!!! Wolalabym miec za duza niz plaskodupie np. Kiedys uwazalam ze moje szerokie biodra to jakas porazka,kara od Boga ale faceci mnie wyleczyli z tego kompleksu ,ktory stal sie potem moim walorem ;-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
No niby tak- ale bym chciała, żeby już nie rosła, taka jak jest wystarczy
A filmiku zapomniałam obejrzeć w domu...
A filmiku zapomniałam obejrzeć w domu...
patrycja24berlin
Syla a ja mam pytanie :-) Ktos z Twojej rodziny ma optyka o ile dobrze pamietam-chyba nawet siostra,nie? Czy jak bym sobie ajkies fajne sloneczne okulary wyszulaka daloby sie jakos zamowic w rozsadnej cenie tak jak Tobie te Diory zalatwila? oczywiscie nie kompletnie za darmo,z jakims zarobkiem dla niej :-) ale moze nie az tak zaraz jak biora w sklepach ......
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Moja sister jest optykiem, ale nie wszystkie te okulary da sie załatwić musisz dac symbol albo zdjecie
reklama
patrycja24berlin
Podziel się: