reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati te długo schnące paznokcie doprowadzają mnie do szału. Zwykle maluję wieczorem, wydaje mi się, że jest ok, a tu rano wsatje z poodgniatanymi paznokciami (od pościeli) - wtedy są takie matowe. Kupiłam przyśpieszacz, ale i tak nie jestem zadowolona. A znów tych szybko schnących lakierów nie lubie. I dogódź tu kobiecie ;-)

reklama
Ja tez mam deficyt dodatkow.
Kupilam sobie naszyjnik w c&a, apaszki takie szmatki dwukolorowe:biala i niebieska i okulary tez:)
a i kolczyki:bialo/niebiesko/czerwone:)
a w balerinki dzisiaj sie wystroilam do pracy:)

Pati- fajny rowerek:) My czekamy az sie mlody anuczy jezdzic na dwohc kolkach i chcemy mu kupic wiekszy....
oj w tym roku sobie na pewno schudne jak bede za nim biegac:)

Kasia no lakiery mam akurat takie ze szybko schna...Ja sobie zamowilam zestaw do utwardzania paznokci...takie zel...cos jak kosmetyczki nakladaja tyle ,ze nie potrzebuje do tego lamp itp...caly zabieg trwal 5 min.. no i kolejne 5-8 min czekalam az dobrze zaschnie...Powiem Wam ,ze naprawde dobre to kurde jest..czuje ze paznokcie twardsze i juz nie takie elastyczne i wyginajace sie... :-) daje 8 na 10 punktow :-) A teraz na taki ciemny perlowy roz pomalowalam :-) Fajny kolor znalazlam-jeszcze takiego nie widzialam ;-)

Dziękuję bardzo Pati! Jak tylko wrócę do domu to zamawiam, bo mi tu w pracy jakieś dziwa porobili, że przeglądać allegro mogę, ale jak się loguję, to już blokada. Ale co tam, zawsze można poszukać w pracy, powysyłać linki na prywatny adres i zamówić w domu :-D

Kasia dobrze ogladnij produkty...ja jestem bardzo zadwoolona z tego sprzedawcy...mysle ze Syla tez.... Np.zamowilam te blyszczyki -http://www.allegro.pl/item976693903_sally_hansen_smile_brightening_bielsze_zeby_nr_10.html NR.40 czyli ten drugi od lewej...super!!! trafilam sobie dobrze kolorem...i jeszcze ta cena :-) Polecam tez ten piuder w kulkach SUN KISSED BRONZING 001 - Puder w kulkach (986950451) - Aukcje internetowe Allegro Ja osobiscie biore nr. 002 ale ja mam ciemniejsza kanacje...tego jasniejszego nie mialam nigdy...Ale ten jak dla mnie REWELACJA!!!

reklama
Kasia w sumie nie ma zbyt wiele zabawy...to jakbys w sumie dwie warstwy lakieru uzyla...ja nakladalam jedna warstwe...mysle ze podwojnie juz by rowno nie wyszlo...Nie wiem czemu ale mam wrazenie ,ze juz tak szybko nie bedzie mi juz lakier odpryskiwal...zobaczymy...jak do jutra bedzie wygladal jak dzis to naprawde bylo waro :-) ja z pewnoscia zamowie drugi zestaw tym bardziej ,ze jest w jeszcze lepszej cenie ;-)

Do góry