reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dorcia ale ta ciaza szybko u Ciebie przebiega...juz zaraz polmetek-szok...A masz jakies przeczucia kto tam w brzusiu sobie plywa? Imiona wybrane?:-)

reklama
Kurtke mi adam przywiozl ta co kupilam czarna ale wogole mi sie nie podoba...:baffled:Za to bardzo ciepla jest i z tego sie ciesze....do przedszkola bedzie dobra i na sanki....

uroki kupowania przez internet...:-D

pati - a mowilam, ze bazarowa:-D

co do przeczucia- to tak Duska powtarza, ze tam jest syn/brat/chlopiec - Gracjan i nie da sobie przetlumaczyc, ze moze byc inaczej:-D

jesli chodzi o imie dla dziewczynki...to tak- Wiktoria, ostatnio podoba mi sie Nina, a jak poazuje zdjecia Noemi domownikom to podpytuje..a moze Noemi...protestow nie slyszalam:-D
ale z imienie dla dziewczynki to jest tak, ze dziwnie wybierac jak kazdy wkreca mi, ze to syn na pewno:-D..za 2 tyg sie dowiem:sorry:

Przy Klaudii tak tez bylo..od poczatku to jest brzuszek - mieszkanko Klaudii i ..zero zdecydowania na imie meskie:sorry:

Ja bym raczej powiedziala ,ze ta kurtka to z czerwonego krzyza :-D:-D:-D:-D

Mi juz Gracjan jakos powoli sie nudzi....jak bym miala syna to bym go dylemat nazwala:-D:-D:-D:-D

ja rzucam inne propozycje - np. Alan, Konrad...Wiktor, ale Adam i Duska mowia- nie wymyslaj:happy:..

reklama
Do góry