reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
powiem Wam ta kurtke calkiem przypadkiem kupilam bo pojechalam wlasnie po ten zapas kosmetykow-sklep cos jak Rossman...tyle ze maja tez body jakies ciuszki,rajstpki,czapeczki i patrze wisi taka i jeszcze tylko 14 euro kosztowala...No to zaraz bralam bo i rozmiar pasowal...a kolory tez takie uwielbiam :-)

Ale trafiłaś z tą kurteczką :-) a takie buty mi się marzą... ale nie dla mnie, bo mąż niski, nawet jak niziutkie szpilki włożę to jestem od niego trochę wyższa, a jemu to przeszkadza. Znalazłam kiedyś super pantofle, na wyższej szpilce, bardzo mi się podobały. Akurat w spódnicy byłam jak je przymierzałam, no ekstra. Mężowi też się spodobały bardzo, ale... od razu zastrzegł, że mam w nich chodzić tylko do pracy :-D Te niskie szpilki to i tak postęp, bo kiedyś tylko płaskie nosiłam, i jakoś mi to nie przeszkadzało... zaczynam wybrzydzać :-p

butki Pati superowe!!!
kurteczka tez ladna, ale ja szukam ciutke innej- moze dlatego, ze u nas tu wiekszosc dzieciaczkow biega w pikowanych i z takim kapturkiem..i jakos mi sie "oko za bardzo do takiej przyzwyczailo:-D..ale Noemi piekiusia i co by nie zalozyla...bedzie slicznie wygladac!

No ja ogolnie tez bym wolala co innego...ale jak za taka cene i w tym kolorze to trzeba bylo brac:-D No i oczywiscie jeszcze jedna bedziemy potrzebowali...Chociaz plaszczyk z tamtego roku dla mlodej jeszcze dobry wiec zobaczymy...Jak cos mi w oko wpadnie to moze wtedy...Ja juz mam dosc ogolnie rozu i kolorow khaki...np.cos w fiolecie bym moze jeszcze chciala w polaczeniu z fajnym zielonym :-)

A tak ogolnie to ja juz widze ze bede miala mega problem z kurtka dla siebie...Tak samo pelno tych pikowanych tyle ze w pasie z pasem...te same plaszczyki tyle ze moze inaczej kolniezyk badz stujka...i jak mam kupic zas cos nowegoa tylko inaczej bedzie guzik przyszyty to rownie dobrze moge chodzic w plaszczu z tamtego sezonu....

reklama
Do góry