reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
jak bym miala wybierac to wybralabym ta rozowa...czyli nr.dwa aosobiscie wzielabym dla Noemi ta : chelsea by mette on Etsy ;-)
Ta druga to byl moj pierwszy wybr i chba przy nim zostane bo mam wrazenie ze jesienia tez jak by pod nia cos wrzucic to bedzie dobrze wygladala.
Pati co d tej Chelsea to moja siostra - studentka - zalowala, ze w jej rozmiarze nie ma. Mnie sie tez bardz podoba tyle, ze jak dla mnie to dla dziewczynek o cemniejszej karnacji a nie mojej bladej Zoski. Ale moze nie mam wyobrazni...?
Pati co d tej Chelsea to moja siostra - studentka - zalowala, ze w jej rozmiarze nie ma. Mnie sie tez bardz podoba tyle, ze jak dla mnie to dla dziewczynek o cemniejszej karnacji a nie mojej bladej Zoski. Ale moze nie mam wyobrazni...?
numer 2- mi sie najbardziej podoba ze wszystkich! sliczny ma kolor i faktycznie pod spod rozne bluzeczki mozna zestawiac! a co do tej w zywym kolorze- wydaje mi sie, ze Zosience takze byloby ladnie -dzieciom to wsyztko pasuje, i we wszystkim wygladaja super...wg mnie
co wy na to?
Fredka, jestem pod wrażeniem!! ;-);-);-)Taki łup, to nie byle co. Jako Jaskiniowa Samica byś się tylko nie sprawdziła... zamiast pilnować ogniska w jaskini, byłabyś przez Twojego Samca na polowania wysyłana ;-);-);-)
reklama
Fredka - toc to deltim może nie maxi cosi ale masz dobry firmowy fotelik z atestem za 18 zł my tez mamy deltima i szczerze mówiąc sprawdzał nam się dłużej - był wygodniejszy niż maxior znajomych...także możesz być z siebie bardzo dumna!!!
Podziel się: