reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Super ciuszki Mamoot...Wszystko pasuje do wojciaszka jak ulal:-)
A my mlodej kupilismy bluzeczke i spodenki no i skarpety z antyposlizgiem pochwale sie jak zgram fotki...:-)
A my mlodej kupilismy bluzeczke i spodenki no i skarpety z antyposlizgiem pochwale sie jak zgram fotki...:-)
Dzięĸi Dziewczyny!
Oczywiście - jak tam mam, że jak tylko cś sobie kupię, to zaraz muszę założyć. No i to samo, jak widać dotyczy Wojciaszka. :-)
O tak! Ja chcę na narty. Fakt, że kurteczka wygląda na narciarską - nie zwróciłam na to wcześniej uwagi.
Jakby co to zakupy w H&M. Jeszcze sporo zostało i kurteczek i sweterków. :-)
Mamoot, ciuszki super, najbardziej mi się podoba kurteczka. Chyba był w niej już wczoraj na spacerku???:-)
Oczywiście - jak tam mam, że jak tylko cś sobie kupię, to zaraz muszę założyć. No i to samo, jak widać dotyczy Wojciaszka. :-)
Mamoot, kurta narciarska po prostu bomba! Teraz juz tylko musicie kupic Wojciaszkowi droga kupna narteczki i przyjechac do nas na Gorke Szczesliwicka
......A mi sie najbardziej podoba sweterek
O tak! Ja chcę na narty. Fakt, że kurteczka wygląda na narciarską - nie zwróciłam na to wcześniej uwagi.
Nic nie stoi na przeszkodzie - Gorka Narciarska czynna, w ostatnia sobote tlum, jak nie przymierzajac, na Krupowkach hehe... Polowa nas bedzie stala pod gorka i pilnowala Maluchow, a druga polowa posmiga sobie na stoku A Wojciaszek bedzie szpanowal kurtalka (tylko wyrzuce moje przeziebienie, co?)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
No Mamoot kurtka narciarska szpanerska- Wojtuś będzie slicznie wyglądał
A u nas też troszkę rzeczy w ciągu ostatniego m-ca przybyło
To dwa najważniejsze hiciory
Zasuwa w tym chodziku jak mały motorek a jaka szczesliwa
A u nas też troszkę rzeczy w ciągu ostatniego m-ca przybyło
To dwa najważniejsze hiciory
Zasuwa w tym chodziku jak mały motorek a jaka szczesliwa
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kakaw u nas tez młody zasuwa na tym chodziku jak szalony nawt czasami jak sie rozpedzi to zeby dłuzej jechac to podnosi skubaniec nózki do góry
reklama
Podziel się: