reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Mamoot, kurta narciarska po prostu bomba! Teraz juz tylko musicie kupic Wojciaszkowi droga kupna narteczki i przyjechac do nas na Gorke Szczesliwicka :-D :-D :-D

......A mi sie najbardziej podoba sweterek :-D :-D :-D

Super ciuszki Mamoot...Wszystko pasuje do wojciaszka jak ulal:-)

A my mlodej kupilismy bluzeczke i spodenki no i skarpety z antyposlizgiem:-D pochwale sie jak zgram fotki...:-)

Dzięĸi Dziewczyny!

Mamoot, ciuszki super, najbardziej mi się podoba kurteczka. Chyba był w niej już wczoraj na spacerku???:-)

Oczywiście - jak tam mam, że jak tylko cś sobie kupię, to zaraz muszę założyć. :zawstydzona/y: No i to samo, jak widać dotyczy Wojciaszka. :-)

Mamoot, kurta narciarska po prostu bomba! Teraz juz tylko musicie kupic Wojciaszkowi droga kupna narteczki i przyjechac do nas na Gorke Szczesliwicka :-D :-D :-D

......A mi sie najbardziej podoba sweterek :-D :-D :-D

O tak! Ja chcę na narty. Fakt, że kurteczka wygląda na narciarską - nie zwróciłam na to wcześniej uwagi.
Jakby co to zakupy w H&M. Jeszcze sporo zostało i kurteczek i sweterków. :-)

O tak! Ja chcę na narty. Fakt, że kurteczka wygląda na narciarską - nie zwróciłam na to wcześniej uwagi.
Jakby co to zakupy w H&M. Jeszcze sporo zostało i kurteczek i sweterków. :-)

Nic nie stoi na przeszkodzie - Gorka Narciarska czynna, w ostatnia sobote tlum, jak nie przymierzajac, na Krupowkach hehe... Polowa nas bedzie stala pod gorka i pilnowala Maluchow, a druga polowa posmiga sobie na stoku :-D :-D :-D A Wojciaszek bedzie szpanowal kurtalka :-D :-D :-D (tylko wyrzuce moje przeziebienie, co?)

No Mamoot kurtka narciarska szpanerska- Wojtuś będzie slicznie wyglądał

A u nas też troszkę rzeczy w ciągu ostatniego m-ca przybyło

To dwa najważniejsze hiciory

1002974fw9.jpg

1003028ss3.jpg

Zasuwa w tym chodziku jak mały motorek a jaka szczesliwa

reklama
Do góry