reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

ja wróciłam właśnie z zakupów. Mamusia ma nowe rybaczki czarne, a Zuzialek nowe rajstopki, kredki, zabawkę-sorter.
Chciałam kupić woreczek do prania na bieliznę. I wiecie co? nigdzie nie mogłam go kupić! Dopiero jakas babka mi powiedziaął żębym sprawdziła w sklepie wszystko po 4zeta! No i kupiłam 2szt za 4zł! :-)

reklama
A ja własnie weróciłam z zakupów, Natalka dostała piżamkę z prosiaczkiem (natychmiast ją ubrała i teraz w niej lata) u bluzeczkę z napisem "uwielbiam chodzic na zakupy z mamą" - w mothercare;-)
A dla siebie spodnie i torbę nową... Kamil nic nie dostał, bo niby oszczędzam, i nie chciałabym, żeby się wydało, że poszłam w sklepy... choć i tak opanowałam się w sephorze i nie kupiłam bardzo pięknych cieni, bardzo pięknego pojedyńczego cienia w cenie jak za komplet i superowego tuszu;-)

my tez po zakupach.... :-)

mamusia ma nowe bluzeczki, synek ma nowe bluzeczki, tatus ma nowa bluzeczke, mamusia ma jeszcze kurteczke i okularki, a synus body... poszlo cos tyle co babcina emeryturka... ale zdaje sobie sprawe, ze to wlasciwie ostatnie konkretne zakupy na pewien dluzszy czas, bo od maja zaczynamy splacac kredyt... :-)

a ja znowu napiszę "zazdroszczę" ja nie potrafię znaleźć czasu na zakupu.
Wczoraj jedynie udało mi się kupić Tymiankowi prezent na zajączka i tyle :-(

Moje dziecko od zajaczka-od swojej chrzestnej- dostalo cymbałki i tablice do pisania znikopis ze stemlami i pisakiem i jest tym zachwycone.:tak:

Hihi, Natalka też dostała taką tablice, chyba nawet taką samą, też ze stempelkami itd, kapitalna sprawa.
I jeszcze dostała taki niby bączek grający z misiami i zabawkę do wanny z serii little people. Fajne zabawki i wszytskie trafione:-)

Magdusiek, prezenty super!

Ja dzis kupiłam w drodze powrotnej w Bydgoszczy kapelusz, rybaczki i cały zestaw gumeczek i spineczek w H&m. Na nic więcej nie miałam czasu.

Ale rybaczki polecam -bawełniane w różnych kolorach za całe 14,90.

O, musze wpaść, ja dziś byłam w arkadii, ale na dziecinne nie patrzyłam, sobie kupiłam czarne zwykłe dzinsy, bo mi brakowało.

Ja dzisjaj Tusiowi kupilam pajaca do spania, spiochy, czapeczke cienka i ksiazeczke z serii modeliny. Byl zdziwiony, ze w ksiazce jest zyrafa taka jaka ma grajaca i bacznie sie im wzajemnie przygladal. A dla siebie wybieram sie jeszcze w tym tygodniu, nosi mnie jakas kurtke sobie kupic no i dziny.

reklama
ojej i zapomnialam jeszcze kupilam cienka bluze Natkowi i wszystko juz sie wyprane bo mam bzika na punkcie dziecinnych nowych rzezczy i zawsze wszystko piore. Juz zmykam, bo jeszcze przestanie padac deszcz;-)

Do góry