reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

Magdusiek a gdzie jedziesz po te Bartki? Mi się wydaje, że ja widziałam właśnie w okolicach 100-150zł w firmowym sklepiku w CH Targówek.

reklama
Myślałam o reducie, po targówku nie Chce mi się samej łazić chyba, że masz jakies potrzeby i dołąCZYSZ?

Magdusiek Targówek obeszłam już kilka razy ;) Może do Reduty/BC był dołączyła ;) ale to nie na 100%. Jutro chcę podjechać na JPII do pawilonów ... O której planujesz być w Reducie?

Weronika dostała wczoraj od babci, która wróciła z zakopanego - kierpce, które po dzisiejszym chodzikowaniu (wiem niedobra matka chodzik te sprawy..) już się rozpadły.. muszę napisać do górali że nici mają słabe.. też szukam butów i słyszałam o tym bartku. ale 200 stówy, 100 na butki, które będą noszone tak krótko?? jeju, jeju, jej. ::)

ja sie wstrzymuje z kupnem bucikow... nie wiem dlczego, ale jakos mnie tez zakup przeraza...
jak sobie pomysle, ze mam slodkie prezesowe kopytko ograniczac butem, to mi sie przykro robi... ;)
do wrzesnia czekam, wtedy z racji pogody bedzie mi sie latwiej zebrac...

w Geancie jest promocja na Pampersiaki... sa ciut tansze i dodaja zabawke Fisher Price... :)

pewnie gdzieś można, ale ja nie kojarzę ... Vertigo skarperek pełno, więc na rajstopki nałożysz skarpetki ;)

reklama
Vertigo - fajne skarpetki z absem sa w H&M - trzy pary w paczce. I rózne rozmiary i kolory calkiem sensowne. A rajstopek to chyba nie widziałam :(

Do góry