reklama
Teddy
Październikowa mać
Ida pisze:Teddy a ten materail mozna zdjac i uprac? ???
uprac??? cerate???
no nie sadze....
tego modelu co ma Doxa juz nie ma, ale jest Prima Pappa Rocker za 600 zl lub Dondolino za prawie 800... zaznaczam, ze zadne nie jest wysadzane brylantami...
malgosia_76
Fanka BB :)
my mamy chicco i juzprezentowaliśmy się w nim. co prawda, ma sztywne ;Dmiedzy nogami, ale ma tylko 3 pozimy regulacji , a nie 6. o co chodzi z 6/ bo u nas te tzry to tak jakw łóżeczku, wysoko, śrdnio, nisko!
Teddy bo tak napisalas i zrouzmilam, ze to jednak material, ale skoro cerata to ja chyab tez takie kupie bo fajnie wyglda i skoro polecacsz. A prezes juz w nim sie stołuje? :laugh:mozna sie tez przyczepic, ze nie jest foliowe (znaczy jest, ale materialowane - nie wiem jak to nazwac) i moze sie trudniej czyscic,
reklama
Teddy
Październikowa mać
Ida, chodzilo mi o to, ze nie jest to cerata taka sliska i gladka jak folia, tylko wlasnie materialowana... taka imitacja tkaniny... no wie wiem jak to wytlumaczyc...
jeszcze w nim nie jemy, ale juz niedlugo zdejme je z szafy... bo Presowi juz nie pasuje ogladanie swiata z poziomu podlogi i chcialby wyzej...
jeszcze w nim nie jemy, ale juz niedlugo zdejme je z szafy... bo Presowi juz nie pasuje ogladanie swiata z poziomu podlogi i chcialby wyzej...
Podziel się: