reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Teddy, w tym tygodniu mam spotkanko na Stawki, to już żabi skok w Twoją stronę. Możemy sie umówić. To chyba bedzie czwartek. Skńczę ok 12.00. Może być?
Możemy też umówic się znowu na spacer. Tylko gdzie i kiedy. Podjadę. Mi łatwiej
;D
Możemy też umówic się znowu na spacer. Tylko gdzie i kiedy. Podjadę. Mi łatwiej
Teddy
Październikowa mać
ja moge jechac nawet daleko, byle jednym srodkiem lokomocji... no i wlasnie sie zastanawiam, gdzie tu mozna zrobic jakies fajne zakupy dla dzieciaczka i zeby blisko bylo gdzie pospacerowac...
... no i jedyne co mi przychodzi do lba to WolaPark, gdzie jakies pol kilometra dalej sa 2 parki osiedlowe i tez niedaleko Park Sowinskiego....
... no i jedyne co mi przychodzi do lba to WolaPark, gdzie jakies pol kilometra dalej sa 2 parki osiedlowe i tez niedaleko Park Sowinskiego....
*syla*
kobieta pracująca...
a ja przed chwilą kupiłam na allegro kombinezon Idze. Wreszcie biedne dziecko będzie miało rękawiczki i buciki ;D
o taki:
tylko nie mówcie że dziadoski bo już przelałam kaskę.
o taki:
tylko nie mówcie że dziadoski bo już przelałam kaskę.
malgosia_76
Teddy jutro o 10.30 arkadia, przy Smyku. Pasuje Ci? bedzie tez Doxa.Teddy pisze:no dobra Malgos, to na kiedy sie umawiamy - mi jest wszystko jedno, byle w miare rano...
Ida, ja mam takie... baaardzo przyzwoite....
Wybieramy się zakupić naczynia dla dzieci (tzn ja, Doxa karmi tylko piersią do września przyszłego roku, więc o naczyniach nie chce słyszeć!) ;D
reklama
malgosia_76
Teddy Arkadia! Rondo Babka, Al. Jana Pawła, Dworzec Gdański Shady tam gdzies pomieszkuje. Smyk jest w środku tej galerii!
Podziel się: