reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

no dobra Malgos, to na kiedy sie umawiamy - mi jest wszystko jedno, byle w miare rano...

Ida, ja mam takie... baaardzo przyzwoite.... :)

reklama
Teddy, w tym tygodniu mam spotkanko na Stawki, to już żabi skok w Twoją stronę. Możemy sie umówić. To chyba bedzie czwartek. Skńczę ok 12.00. Może być?
Możemy też umówic się znowu na spacer. Tylko gdzie i kiedy. Podjadę. Mi łatwiej
train.gif
;D

ja moge jechac nawet daleko, byle jednym srodkiem lokomocji... no i wlasnie sie zastanawiam, gdzie tu mozna zrobic jakies fajne zakupy dla dzieciaczka i zeby blisko bylo gdzie pospacerowac...

... no i jedyne co mi przychodzi do lba to WolaPark, gdzie jakies pol kilometra dalej sa 2 parki osiedlowe i tez niedaleko Park Sowinskiego....

a ja przed chwilą kupiłam na allegro kombinezon Idze. Wreszcie biedne dziecko będzie miało rękawiczki i buciki ;D

o taki:

kombinezon5ds.jpg

tylko nie mówcie że dziadoski bo już przelałam kaskę.

Mnie osobiście sie podoba, moja Julcia powoli wyrasta z wszystkich rzeczy , które kupiłam przed porodem i też niedługo będę musiała zajrzeć na allegro by coś niedrogo kupić.

Teddy pisze:
no dobra Malgos, to na kiedy sie umawiamy - mi jest wszystko jedno, byle w miare rano...

Ida, ja mam takie... baaardzo przyzwoite.... :)
Teddy jutro o 10.30 arkadia, przy Smyku. Pasuje Ci? bedzie tez Doxa.
Wybieramy się zakupić naczynia dla dzieci (tzn ja, Doxa karmi tylko piersią do września przyszłego roku, więc o naczyniach nie chce słyszeć!) ;D

reklama
Do góry