reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZAKUPOWE SZALEŃSTWO

efunia czuje sie ciezko- doslownie i w przenosni. wszystko to o czym piszecie to tyczy sie tez mnie, ale udaje ze wszystko ok. dobrze ze skurcze przeszły, bo juz chyba calkiem bym dostała do głowy. a najgorsze ze po tym pobycie w szpitalu zaczełam sie bac porodu. choc naprawde nic sie tam takiego nie działo, zeby sie bac, ale ja chyba tak reaguje na białe kitle. brrrrr

reklama
Ewcia mam pytanie.. ten kombinezon na dole ma suwak.. ale w jakim celu - aby można było zmienić pieluchę.. czy on się tam rozsuwa i tworzą się nogawki?? bo ja też się nad nim zastanawiałam

ewcia... taki biały z allegro tez mam... :)

ten suwaczek to calkiem fajna rzecz... może nie do pieluch, bo kto bedzie zima na dworze pieluche zmieniał, ale przy wpieciu dziecka do fotelika samochodowego to bedzie duze ułatwienie

czy ktos tu sie zna na rozmiarach dzieciecego obuwia?? rozmiar 10 na jaki wiek?? nigdzie nie moge znalezc takiej informacji...

Vertigo, a po co Ci buty???

nie wiem jak to z nimi jest, ale skatpetki dla noworodków maja rozmiar 7-9, a na 6 m-cy są 9-11.... a jak tak na nie spojrzec, to niewiele sie roznia wielkoscia...

reklama
Do góry