miałam usg 2 tygodnie temu-niestety było widać tylko pęcherzyk...mam nadzieję,że zobaczę zarodek na następnym usg za 2 tygodnie...moja ciąża jest zagrożona,bo nastąpiło plamienie...ale beta hcg ładnie rośnie,więc lekarze mówią,że będzie ok...dbaj o siebie teraz i nie przepracuj się!!!pozwól zadomowić się maluszkowi...;-)
reklama
Obawiam się że to nie jest niestety takie proste. Tak się akurat składa, że miałam okazję przypatrzeć się jakości tych warzyw i owoców z produktów dla niemowląt - To co kupujecie to produkty bez konserwantów, sztucznych barwników itp. Nie oznacza to wcale, że np. gotowana marchewka którą kupujecie dla dziecka nie zawiera metali ciężkich, zwłaszcza ze została zrobiona ze zwykłej marchwi która kujecie w sklepie. Dla tych które naprawdę troszczą się o malucha polecam dwa wyjścia: 1. własna działka na terenie nieskażonym 2. warzywa i owoce ze sklepów bio. Niestety w Łodzi w sklepach bio warzywa i owoce to żadkość, a jak już są - to bardzo drogie. Kupowanie w "budkach od rolników" to też kiepskie wyjście - nie mamy gwarancji czy nie uprawia on swojej marchewki w miejscu skażonym i bardzo często się zdarza że kupuje on po prostu taniej w tesco czy selgrosie (łatwo to poznać jak np. sprzedaje zimą pomidory i truskawki).
ZAPRASZAMY NA
KIERMASZ OBUWIA DZIECIĘCEGO
KOLEKCJA JESIEŃ – ZIMA
SKÓRZANE BUCIKI KANADYJSKIEJ FIRMY BEEKO
KIERMASZ ODBĘDZIE SIĘ 10.10.2009
W SIEDZIBIE FIRMY W ŁODZI UL. GDAŃSKA 80,
CENY OBUWIA ZA PARĘ OD 45–65 zł
ILOŚĆ PAR OGRANICZONA!!!
KIERMASZ OBUWIA DZIECIĘCEGO
KOLEKCJA JESIEŃ – ZIMA
SKÓRZANE BUCIKI KANADYJSKIEJ FIRMY BEEKO
KIERMASZ ODBĘDZIE SIĘ 10.10.2009
W SIEDZIBIE FIRMY W ŁODZI UL. GDAŃSKA 80,
CENY OBUWIA ZA PARĘ OD 45–65 zł
ILOŚĆ PAR OGRANICZONA!!!
:---(dziewczyny, znacie może jakieś sklepy z niedrogimi ciuchami ciążowymi?muszę już zacząć czegoś szukać,bo nie mieszczę się w spodnie:-( weszłam tylko do jednego sklepu dla ciężarnych -we wszystkich jest taaaak drogo?a może znacie jakieś lumpeksy dla przyszłych mam?pomóżcie.dziękuję i pozdrawiam...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
No właśnie ja tez potwierdzę że na allegro można kupić w bardzo korzystnych cenach i nie tylko odzież ciążową
reklama
rea_sylwia
Zaciekawiona BB
bardzo fajny jest komis z art. dziecięcymi i odzieżą ciążową na próchnika 10 "Igula".
Podziel się: