reklama
bo w dzisiejszym "gender" świecie, jakoś nie każda z pań ma ochotę na piąte dziecko (nie to co nasze babcie.
po pierwsze: co ma do tego gender? po drugie: a to każda kobieta ma obowiązek posiadania potomstwa liczonego w "naście", bo inaczej jest gorsza czy jak?
Sama nie zakrywałam, gdy przechodziłam obok jakiejś witryny zawsze przeglądałam się ktoś zwrócił wyżej uwagę na dość istotny problem...ludzie... sa bardziej ostrożni częściej przepuszczają. Kiedyś nosiło się wielkie sukienki, ale też dlatego że nie było dostępnych tyle ubrań dla kobiet w ciąży, dziś mamy dużo chociażby tunik i sklepów/działów dla kobiet w ciąży
Annis Grey
Początkująca w BB
Myślę, że problem jest dość wydumany jednak Latem, na plaży, nie będziemy przecież zakrywać brzuszka A koniec końców w modzie chodzi przecież o wygodę, bez wzgledu na styl, który preferujemy - jednak kobieta będzie czuła się komfortowo w szpilkach na 12 cm obcasie (może niekoniecznie w 9 miesiący ciąży, oczywiście!), a inna wyłącznie w butach z płaską podeszwą w każdym stanie. To bardzo indywidualne
reklama
Ja w pierwszej ciąży 8 lat temu (ciąża letnia ) nie krępowałam się z noszeniem bardziej obcisłych rzeczy. Teraz jestem w ciąży w 5 miesiącu i nie czuje się komfortowo w obcisłych rzeczach..Mam prawie 36 lat i chyba to jest powód Wiem że nie jestem "ciążową staruszką" ale mój mózg jakoś inaczej to przetwarza.