witam, mam problem a mianowicie, 3 dni temu uprawiałem stosunek z dziewczyną. Bierze ona tabletki antykoncepcyjne od dłuższego czasu. 2 dni po stosunku pojawił się silny ból piersi i tkliwość, ochota na rzeczy ostre i słodkie i częste oddawanie moczu, oraz złe samopoczucie. I tu jest moje pytanie, czy są to objawy ciąży? Dodatkowo dodam że sam się nie zabezpieczałem.
reklama
w takim razie skąd takie objawy?
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
dwa dni po stosunku to nawet zagnieżdżenia nie ma a co dopiero objawyw takim razie skąd takie objawy?
jumisia
moze wkręca sobie albo tobie? Jak kobieta dużo myśli o byciu w ciazy, to może sobie wywołać niektóre objawy.w takim razie skąd takie objawy?
malinowelove
Nie ma żadnej możliwości, żeby dwa dni po stosunku miała objawy ciąży
To skąd ten ból i tkliwość piersi ? okres powinna mieć dopiero za 12dni.Nie ma żadnej możliwości, żeby dwa dni po stosunku miała objawy ciąży
MyszkaMiki30
przeczytajcie skutki uboczne łykania tabletek na ulotce może ma źle dobrane antyTo skąd ten ból i tkliwość piersi ? okres powinna mieć dopiero za 12dni.
Ale nigdy dotąd nie miała żadnych takich dolegliwości, a dopiero nastąpiły one po stosunku .przeczytajcie skutki uboczne łykania tabletek na ulotce może ma źle dobrane anty
reklama
jumisia
poczytaj sobie o tym jak wygląda zpłodnienie, zagnieżdżenie i produkcja beta hcg. To fizycznie niemożliwe żeby miała objawy 2 dni po stosunku, jeśli to ten stosunek ma być początkiem ciąży.Ale nigdy dotąd nie miała żadnych takich dolegliwości, a dopiero nastąpiły one po stosunku .
Podziel się: