reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zajście w ciążę po dwóch poronieniach

No zobacz homocysteine bo to się zbada z tym, a jaki masz wynik kwasu foliowego nie może być wyższy niż norma

reklama

Załączniki

• Screenshot_20210308-174347~2.png
    Screenshot_20210308-174347~2.png
    3,8 KB · Wyświetleń: 69
Dobry wynik.. a długo bierzesz ten femibion?..bo u mnie fembion 2. Spowodował ze miałam za wysoki kwas foliowy ogromnie..ponad 40...trzeba kontrolować z czasem jak się zwiększy ten kwas to znaczy ze ta mutacja jest aktywna

reklama
Lekarz mój mówił ze jeśli mieszczę się w normie z tsh to nic się Tym nie robi, zapytałam się mojej babci i mamy to mówily ze dawniej tego się nie robiło takich badań i wszystko było w porządku, lekarz tak samo uważa. Miałam tez taki wynik i zaszłam w ciąże potem automatycznie samo się obniżyło wiec nie ma potrzeby zażywać lekow jak dla zdrowej kobiety wynik jest dobry..

Do góry