reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
kwiatuszku cuż moge ci powiedzieć nie poddawaj się! jesteśmy z tobą.. a z drugiej str to wkurza mnie ten kraj niby chcą być prorodzinni a kasy na zabiegi potrzebne do poczęcia nie chcą dawać...

kacha co u ciebie? jak tam twój brzdąc?
karola a jak ty się czujesz??
katka witaj ;) jak tam twoje staranka?

ja nieśmiało się pochwale ze u mnie 5 dc i od dziś biore CLO tzn staranka po raz drugi rozpoczęte.. ale nie nastawiam sie licze sie z tym że pewnie znowu z rok nam zejdzie....

Bafinka jestem zalatana ostatnio wiec malo tu zagladam. maly ma alergie na roztocza i plesn i mamy problem.we wrzesniu mial 2 tyg.katar potem tydz.bez i potem znow 3tyg.katar az do teraz.obecnie jest na antybiotykach bo katar alergiczny przeszedl w bakteryjny.strasznie byl zawalony i kaszlal.oskrzela i pluca czyste.migdal powiekszony z nalotem.mam nadzieje ze wkoncu wyjdziemy na prosta.z malym trzeba sie ciagle bawic bo sam zajmuje sie na krotko.malo mowi.sika w pieluchy.mam nadzieje ze na 2 latka jakis postep zrobi.powodzenia w starankach.moze szybciej ci sie uda niz myslisz.a jak tam kupno domku?a jak twoj maly?

Anulka wiesz co ja też brałam tabletki antykoncepcyjne no i teraz mi trudno zajść w ciąże, ale myślę, że już nie długo po stosowaniu preparatu właśnie tego co Tobie lekarz przepisał : [FONT=&quot]FertilitySupport for women uda się, mój mąż także od miesiąca stosuje je, tylko te dla mężczyzn aby zwiększyć wartość plemników. Więc stosuj pewnie zajdziesz w ciąże bo u nas chyba po ostatnich dniach się udało, ale to nic pewnego. Jutro jadę badania zrobić:)
[/FONT]

karola uważaj teraz na siebie:) I MOJE BARDZO WIELKIE I SZCZERE GRATULACJE tym razem napewno wszystko skończy się dobrze:)

kacha to troche pewnie utapienie masz z tym katarem.. współczuje a będziecie go odczulać??? moze to pomoże.. my jesteśmy na etapie szukania domu.. ten który mieliśmy upatrzony został wycofany ze sprzedaży..:( i strasznie ubolewam nad tym i żaden iiny mi się nie podoba...

dziś ostatni dzień wziełam tabletki i do dzieła:) od jutra dni płodne powinny być... nie nastawiam sie ale cicho mam nadzieje...

katka to już niedługo będziesz testować:) trzymam kciuki

karola ale czad.ja dopiero teraz zajarzylam po twoim suwaczku. wielkie gratki!pisalam ci ze jeszcze nic straconego, ze moze sie uda przed tym badaniem.widzisz macica sie przestraszyla i zaciazyla, tak jak u mnie to bylo.super.
Bafinka napewno cos fajnego znajdziecie.narazie niewiem czy bede go odczulac bo nikt o tym nie mowi.pod koniec miesiaca mam alergologa.te gluty zielone mu juz przeszly po antybiotyku, ale cos znow kicha, od czasu do czasu poleci mu rzadki przezroczysty katar.to juz rowno 4 tyg.tych atrakcji i chcialabym juz zeby nic mu nie lecialo.

reklama
karola uważaj teraz na siebie:) I MOJE BARDZO WIELKIE I SZCZERE GRATULACJE tym razem napewno wszystko skończy się dobrze:)

kacha to troche pewnie utapienie masz z tym katarem.. współczuje a będziecie go odczulać??? moze to pomoże.. my jesteśmy na etapie szukania domu.. ten który mieliśmy upatrzony został wycofany ze sprzedaży..:( i strasznie ubolewam nad tym i żaden iiny mi się nie podoba...

dziś ostatni dzień wziełam tabletki i do dzieła:) od jutra dni płodne powinny być... nie nastawiam sie ale cicho mam nadzieje...

katka to już niedługo będziesz testować:) trzymam kciuki

No siemka:D:D
tak myśle że dziś już powinny przyjsc mi testy a alegro o czułości 10mlU:)
więc może 1 rano zrobie:D zamówiłam 6 sztuk więc moge codziennie:D

Do góry