reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Dziekuje dziewczyny za kciiki ale niestety sie nie udalo beta negatywna dzis juz mam okres, teraz trzeba sie dowiedziec czy mamy jeszcze jakies mrozaki a jesli nie to odkladac kaske i dzialac dalej

Kwiatek b.mi przykro ze dalej musisz walczyc o ta ciaze.naprawde musisz duzo przejsc ale mam nadzieje ze maja jeszcze zarodki i za drugim podejsciem sie uda.ile juz kasy wydalas na in vitro?trzymam daleh kciuki.

Moja znajoma próbowała [FONT=&quot]Fertility Support i podziałał. [/FONT][FONT=&quot]Ja też mam zamiar zastosować ten preparat. Czy ktoś z was słyszał , jeszcze o takim preparacie? [/FONT]

Witam panie:)
Wątek w sam raz dla mnie widzę:)
O ile przyjmiecie mnie do siebie:)

Jestem Kasia mam 20( w lutym 21) lat. Ponad 2 i pół roczną córeczkę Nadusię :)
8 Października Odstawiłam Tabletki Antykoncepcyjne po braniu ponad 2 lata i pół roku:)
Staramy się obecnie z mężem o rodzeństwo dla naszej córeczki:D to jest mój pierwszy cyk...
Na ten weekend z obliczeń kalkulatora przypadają mi dni płodne, akurat maż wróci z delegacji:p

trochę pobolewa mnie prawy jajnik... nie wiem może zbliża się owu:p kto to wie:D

Dziś jest mój 13 dzień cyklu:)
Pozdrawiam

reklama
Witaj katka.jasne ze cie przyjmiemy do naszego grona.powodzenia w starankach.
Kwiatek jak bedziesz cos wiedziala o zarodkach to daj znac.
karola co u ciebie?

Do góry