i jak kacha Ci posżło? Wiesz co ja zaczelam prawie rok temu, wtedy sie udalo za pierwszym razem, ale po poronieniu od lutego mialam zakaz i dopiero teraz byl pierwszy cykl kiedy juz mogłam, wiec tez mysle ze chyba to za wczesnie na te badanie, i poczekam, biore kwas wiec bede sie starac na calego
reklama
kacha10
Fanka BB :)
Carloska na twoim miejscu na pewno bym poczekala.ty tak naprawde dlugo sie nie statasz a raz ci sie udali zajsc i to za pierwszym razem.wiec drugi raz tez zajdziesz tylko potrzebujesz czasu.ja wrocilam z tego testu wsciekla bo z 60os chyba ten test pisalo i sane pytania otwarte o prawie oswiatowym.moja kolezanka ktora sie na tym zna to powiedziala ze wiekszosc tych pytan to pod dyrektora szkoly a nie sekretarke.nic z tego nie bedzie.musze szukac dalej.narazie mam to zlecenie do konca grudnia, potem od stycznia niewiadomo.ja juz niewiem gdzie mam szukac tej roboty bo moja poprzednia praca mi sie podobala ale jest niz i reforma i nie ma godz.dla naucz.
kwiatuszekq20
dziewczyny dziękujęza kciuki ale transfer się nie powiódł. Lekarz nie mógł się przebić przez szyjke i kolejna próba w sobotę to będzie 5doba. O ile moje maluszki przetrwają. Przerwał bo poprostu nie chcial mi zrobić krzywdy. Jeśli się nie uda to czeka mnie zabieg. Mam 2mocniejsze i 2słabsze zarodki. Spotkałyscię się z taki problemem?? Pewnie też stres zrobił swoje. Do ost chwili a czekałam 5godzin nie wiedzieliśm!y czy mamy jakieś zarodki
kacha10
carloska wiedzialam po wyjsciu ze nic z tego bo test poszedl mi cienko, no i mega byla konkurencja.i faktycznie nikt wczoraj do mnie nie zadzwonil.
kwiatek trzymam kciuki za dziesiejszy transfer. niech juz w koncu wszystko sie uda.anecia odzywala sie do ciebie?ona pewnie juz urodzila i niedlugo nam napisze ze juz mala jest na swiecie.tydz, temu to ona juz miala 39 tydz. i pare dni.wiec chyba juz pora.
kwiatek trzymam kciuki za dziesiejszy transfer. niech juz w koncu wszystko sie uda.anecia odzywala sie do ciebie?ona pewnie juz urodzila i niedlugo nam napisze ze juz mala jest na swiecie.tydz, temu to ona juz miala 39 tydz. i pare dni.wiec chyba juz pora.
kwiatuszekq20
maly blastus od wczoraj jest w moim brzuszku i oby juz pozostał w nim
Bafinka
kwiatuszku oby sie udało!!!! bądź dobrej myśli i dbaj o siebie:*
kwiatuszekq20
Anecia ciekawe jak tam?
reklama
Podziel się: