reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kwiatek trzymam caly czas kciuki.bolalo cie?teraz to juz musi byc dobrze.
Karola kiedy umowilas sie na hsg? Oby twoja macica sie przestraszyla i zebys zaszla w ciaze szybciej.
Carloska jak zajdziesz w ciaze a moze juz jestes to napewno bedzie wszystko ok.limit nieszczesc wykorzystalas.

Hej wiecie co mam jakies plamienie i brzuch mnie boli pewnie zaraz przyjdzie @ :( beznadzieja... kwiatek trzymam kciuki za ciebie, karola to powiesz mi pozniej jak te hsg wyglada bo czuje ze niedlugo tezpójdęe. Bafinka a co u ciebie slychac?ssorki ze pisze tak chaotycznie ale z tableta a ja nie przyzwyczajona do takich rzeczy :)

Kwiatek nie mam tego leku.to fajnie ze az6 jajeczek pobrano.oby teraz gajne zarodki byly.trzymam kciuki.a ty trzymaj za mnie jutro-mam test kompetencji na sekretarke w szkole.nigdy takiego nie mialam ib.sie boje ze sie zblaznie.
Carloska skoro raz zaszlas to uda ci nastepnym razem , nawet bez hsg.mialam znajoma ktora tez miala puste jajo.potem troche jej zeszlo na staraniu i wkoncu zaszla i za 2 miechy rodzi.wiec glowa do gory.a ja dzis mam polowe cyklu i strasznie mnie jajnik boli.ale ja sie nie staram wiec moglby juz mnie przestac bolec.

No ale na hsg juz mi lekarz kazal isc jak teraz dostane okres, wiec nie wiem czy mam isc czy nie, czy probowac dalej jak sie uda to sie uda, nie wiem wlasnie czy te hsg ma sens skoro to pierwszy raz sie straam po tamtym.

Mam nadzieje ze test zdalas spiewajaco :)

reklama
Carloska a ile sie tak naprawde starasz, chodzi mi ile czasu uplynelo od momentu waszych pierwszych staran? Mysle ze jak raz zaciazylas ti jajowody masz drozne a hsg sprawdza droznosc jajowodow.ja na twoim miejscu bym jeszcze poczekala i starala sie na calego.daj sobie troche czasu.na tescie jeszcze nie bylam.o 13.30 mam i czuje ze sie zkompromituje.b.sie denerwuje.

Do góry