reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

kacha gabiś 17 września skończył 2 latka jest przesłodki pogodny choć uparty jak mały osiołek.. mówi mama, tata,ciocia, baba, dziadzia, daj to, chce, sisi, kupa, biedronka mycha auto ciuchciuch trator(traktor) i jeszcze kilka innych słów... za to rozumie wszystko.. wyleczyliśmy juz jego refluks także ciesze sie w pełni macierzyństwem choć teraz sporo czasu w pracy jestem i tęsknie za nim bardzo... choć psychicznie troche odpoczywam.. umowe teraz dostane na 3 m-ce a potem na 5 lat

reklama
Karola ja nic o aneci niewiem.przez 2 dni mialo jej nie byc na forum bo neta jej robili.ale jajby urodzila to miala dac znac kwiatkowi bo maja swoje nr tel.ale kwiatek tez sie nie odzywa wiec chyba nic sie niedzieje.
A ty karola ktory masz dzien cyklu? Jak tam staranka?

no to w takim razie musimy cierpliwie czekać na wieści w sprawie aneci

kacha, dziś mam 38 dc. No staramy się, niestety nadal bezskutecznie.

w nowym cyklu wybieram się na HSG, bo to moja ostatnia deska ratunku :sorry2:

Karola a robiliscie juz wszystkie badania? Znam ten bol bo nam zajel prawie 1 5 roku zanim zaszlam i wszystkie badania wychodzily nam idealnie.na laparoskopie tez bylam zapisana,naszczesie musialam ja odwolac bo sue udalo wczesniej zajsc.zastanawialam sie z ginka nad hsg ale zdecydowalam wtedy o laparo zeby mnie ogladneli tam dokladnie i zobaczyli co i jak.a dlaczego masz taki dlugi cykl?

kacha robiłam hormony, wszytskie byly ok, miałam monitoring, wtedy wyszedł mi cykl bezowulacyjny, mąż badał nasienie- wyszło bardzo dobrze, od 2 miesięcy jestem na letroxie bo zdiagnozowano u mnie niedoczynność tarczycy, w sumie podejrzenie ale dostalam leki na próbę, łykam wiesiołka, piję zioła ojca sroki i w sumie od tej pory w kazdym cyklu mam owulację ale w różnych terminach.

cykl mam taki długi bo owulację miałam w 28 dc.

hsg odkładam już od 3 miesięcy bo łudziłam się, że uda się jakoś i badanie będzie niepotrzebne ale nie ma co tego odkładać bo może właśnie tutaj leży przyczyna naszych niepowodzeń. :-(

hej dziewczyny,

witam nowa staraczke:)
ja czekam z niecierpliwoscia zeby zrobic test, mniej wiecej jutro mam miec @, no ale mam nadzieje ze nie przyjdzie, troche sie boje po ostatnich przezyciach z ciążą, takze nawet mam stracha zrobic ten test :D a jak nic z tego nie wyjdzie to tez mnie czeka hsg...

co do wizyt prywatnych, to u mnie babka zawsze robila usg, nawet jak nie bylo trzeba i brala 150zl a samo usg 50 wiec po cholere na kazdej wizycie te usg... ale juz zrezygnowalam z prywatnych wizyt odkad regularnie chodze do gina bo bym zbankrutowala, chodze na kase i narazie jestem zadowolona z lekarza, sa kolejki owszem ale jak raz pojde prywatnie za uwaga: 50zł! to pozniej lekarz mnie umawia indywidualnie i przychodze wtedy kiedy on kaze bez rejestracji bo tak normalnie to sie z 1,5 miesiaca czeka do niego... a usg jak trzeba to potrafi zamknac gabinet nawet jak jest kolejka i isc ze mna do pokoju gdzie ma sprzet i zrobic, takze nie jest zle, zobaczymy jak bede w ciazy, wiadomo wolalabym prywatnie wtedy czuje sie jakos bardziej bezpiecznie :)

kwiatuszek trzymam kciuki :) Ciekawe czy Anecia juz na porodowce, na wrzesniowkach jeszcze nie ma zadnego info :D

reklama
hej kochane ja też czekam na wieści od Aneci:)
Kwiatuszku moje kciuki caly czas zaciśnięte są za ciebie!!!!! oby sie udało!
carloska fajnie by było jak by ci sie udało i tym razem musi sie udać skoro jesteś pewna ze owulka była to trzeba nieć nadzieje.. żeby @ nie przyszła!!! a kysz a kysz!

Do góry