reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Lilith kwiatuszek witam się i ja[emoji3] dobrze przeczytałam?
Lilith rodzisz zaraz? To Judytka ile ma rodzeństwa?

Kwiatuszki ale zmiany w szoku jestem a co z dzidzia?

Łacha tu jeszcze zagląda?

Ja wróciłam na bb bo stał się cud.. naprawdę nadal nie mogę w to uwierzyć.. przecież mam pco nie mam owu moim długim staraniom towarzyszyła cała lista leków... A teraz nagle przed wyjazdem na wakacje robię test bo okresu jak zwykle nie ma a tak!!!! II kreski[emoji33][emoji33][emoji33] szok niedowierzanie... Nie planowaliśmy trzeciego dziecka.. nie zabezpieczaliśmy się bo zajście w ciążę wydawało się nie realne a tu ooo.. u lekarza już byłam ciąża jest młodsza niż o OM( co wydaje się logiczne bo ja mam baaaardzo długie cylke) serduszko już pulsowało ale takie malutkie że ledwo można było coś zobaczyć.... Na razie jestem w zawieszeniu boje się że znów poronie.. boje się jak damy sobie radę z trójką... Przyszłość mnie przeraża... Ale na lekach już jestem na podtrzymanie i robię co mogę by dzidzia była zdrowa..

Bafinka hejka.Kupę lat. Zagladam czasem z sentymentu ale ja już swoją produkcję zakończylam.Mam 2- ke dzieci- syna 7 letniego i córkę 15 miesięczna.O córkę staralismy się tyle co o syna - rok i 5 miesięcy.Choc w przypadku córy mielismy jeszcze przed bardziej pod gorke bo przed nią miałam poronienie zatrzymane i strasznie to przeżyłam i to wszystko jeszcze wydluzylo nas bardziej w czasie od upragnionego drugiego dziecka.A u Ciebie trojeczka- łatwo pewnie nie będzie ale dacie radę.Gratuluję i zycze nudnej oraz spokojnej ciąży.Z reguły jak człowiek nie myśli o staraniach to zaskakuje.Ja w 3 przypadkach zachodzilam kiedy byłam w niezlym stresie.Miałam inne problemy niż zachodzenie w ciążę.W trzecia ciaze zaskoczylam w miesiacu kiedy zmarla moja kochana babcia.

enej, spróbuj skonsultować się z lekarzem.. Do Invicty możesz pójść. Generalnie branie tych tabletek musi być pod opieką dr.

Witam ja nie biorę od września tamtego roku. Teraz od marca zaczęliśmy się starca o 2. Ale bez 2 kresek póki co okres mi się rozregulował miałam nuby mini krwawienie ale przy podcieraniu tylko i brązowe także nieiwem co to było dodam że od marca współżyjemy bez zabezpieczenia kilka razy w tyg i nic 19 kwietnie idę do ginekologa bo ciągle wzduta wahania nastrojów masakra i te bóle jak na okres a okresu brak. Dodam że przed 1 ciąża miałam nieregularne i bolesne okresy a teraz po odstawieniu nie wiem co myśleć. 2 testy negatywne więc nie wiem co myśleć... A nie powiem chciałabym 2 krechy zobaczyć. Wiem że cierpliwości trzeba. A koleżanka po 6 miesięcznej przerwie zaszła a brała dłużej niż ja ponad 10 lat a ja około 8

Witam ja biorę tabletki antykoncepcyjne ale źle się po nich czuje i musiałam jej odstawić od dziś i czy zajdę w ciążę jak się nie będziemy zabezpieczac

_Pysia_ szybciutko się Wam udało :)
Lea28 no to jesteśmy w podobnej sytuacji, ja też odstawiłam Yasminelle pod koniec września. Gdyby cykl był regularny (chociaż nigdy takich nie miałam :( ) powinnam dostać @ w okolicy 27 października, czyli prawie jak ty :)
A no i też staramy się od razu, bez czekania... :)
Królowa Fal, ja brałam cilest przed 1 ciążą :)

A to ty już o 2 sie starasz?Fajnie,zazdroszczę,już bym też chciała swoje maleństwo chiciaż 1 potem to już wszystko jedno kiedy i czy będzie 2...

Dziewczyny! Angela to sciemniara i oszustka. nie wierzcie jej w zadne slowo napisane. A jesli chcecie wiedziec wiecej o jej sciemnianiu zapraszamy na Staraczki Kwietniowe.

Angela a czemu nei napisalas o swojej cudownej becie ktora kupy sie nie trzyma? czemu nie napisalas ze twoj K jest przeciwny wszytskim lekarzaom i testom.

Admin powiadomiony o calej akcji Angeli. Wiec dziewczyny uwazajcie bo dacie sie nabrac jak my wszystkie na Kwietniowkach

reklama
Do góry