To może zrób betę ?
W Polsce będę w przyszłym tyg i dopiero wtedy zrobię betę, ale umówiłam się do ginekologa na 17.11. I wtedy zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może zrób betę ?
_Pysia_ szybciutko się Wam udało
Lea28 no to jesteśmy w podobnej sytuacji, ja też odstawiłam Yasminelle pod koniec września. Gdyby cykl był regularny (chociaż nigdy takich nie miałam ) powinnam dostać @ w okolicy 27 października, czyli prawie jak ty
A no i też staramy się od razu, bez czekania...
Królowa Fal, ja brałam cilest przed 1 ciążą
A to ty już o 2 sie starasz?Fajnie,zazdroszczę,już bym też chciała swoje maleństwo chiciaż 1 potem to już wszystko jedno kiedy i czy będzie 2...
Dziewczyny! Angela to sciemniara i oszustka. nie wierzcie jej w zadne slowo napisane. A jesli chcecie wiedziec wiecej o jej sciemnianiu zapraszamy na Staraczki Kwietniowe.
Angela a czemu nei napisalas o swojej cudownej becie ktora kupy sie nie trzyma? czemu nie napisalas ze twoj K jest przeciwny wszytskim lekarzaom i testom.
Admin powiadomiony o calej akcji Angeli. Wiec dziewczyny uwazajcie bo dacie sie nabrac jak my wszystkie na Kwietniowkach