reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Paulina może po prostu musi ci się unormować po tabletkach. Trzeba czasu :)

Krysiulek i jak tam u Ciebie zamówiłaś ziółka ?

Barbarka a ty pijesz te dwie na raz Regularne Cykle i Płodność? od kiedy pijesz , coś ci się już uregulowało jeśli chodzi o hormony ?

reklama
paulina to chyba jak pisze aga, musi ci się unormować po tabletkach, a kiedy je odstawiłaś ?

aga zamówiłam kombo, full wypas Regularne Cykle + Płodność, teraz będę chodzić jak w zegareczku, unormuję hormony i zagnieżdżę fasolka w brzuchu :D

krysiulek to trzymam kciuki :)

ale je to tak poza piciem Regularne Cykle nic nie robię szczerze mówiąc, bo nie chcę się za bardzo spinać, delikatnie się obserwuję, żeby wiedzieć czy się hormony normują i tyle, nie chcę żeby stres mnie paraliżował

dziewczyny powodzenia w staraniach ! na pewno zioła z baby and mama med wam pomogą, u mnie zwalczyła mdłości i wzdęcia to wam też pomogą ! Tylko nie zapominajcie o partnerach też są potrzebni żeby był dzidziuś :)

Hej,
witam nowe koleżanki :)
U mnie dobrze, dzieciaki zdrowe. Chyba znalazłam sposób żeby Kubuś już tak nie wymiotował :) Ale za to mam chyba problem z Martą i nie wiem gdzie uderzyć po pomoc :(

Barbarka a ty pijesz te dwie na raz Regularne Cykle i Płodność? od kiedy pijesz , coś ci się już uregulowało jeśli chodzi o hormony ?

widzę poprawę w śluzie - tzn. teraz w ogóle moge odróznic płodny o d niepłodnego, bo wczesniej nie byłlo różnicy, także chyba te Regularne Cykle podziałały
Pije je razem - nie ma przeciwskazań, tylko siku po tym wszystkim sie bardzo chce i często :D ttyle płynów :)

reklama
Agusia a co się dzieje z Martą ?

Paulina to na świeżo jesteś po odstawieniu tabletek, czyli rozumiem że starania dopiero się zaczynają :)

Barbarka ale po ziołach chyba ogólnie tak jest , że się chce bardziej siusiać ;) u mnie właśnie tez jest delikatne zmiana w śluzie ale to i tak jakoś się jeszcze mija to wszystko, no nic będę dalej to piła i czekała na efekty :)

Nowaewa to fakt partner jest potrzebny żeby był dzidziuś, staram się nie zapominać o tym ;)

Do góry