reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Cześć kobietki. Co u Was słychać? Bo nie jestem w stanie nadrobić ale widzę, że anecia podziałaliście i czekasz.... kciukasy więc trzymam &&&&&&&&& oby się udalo

kwiatuszku bardzo mi przykro.... :((( to smutne jak ktoś odchodzi. Niestety - życie

kwiatuszek ehhhhh niestety tak to już jest ... ludzie odchodzą,a dla nas zawsze jest na to "za wcześnie" ... dlatego uwielbiam cytak "spieszmy się kochać ludzi ... tak szybko odchodzą" ... wyrazy współczucia

pysia u nas jakos leci, wątek trochę ożył i fajnie się zrobiło
no a ja jak widać czekam na @ ... ale coś mi się wydaje, że nie przyjdzie bo zero objawów na to...

a reszta laseczek jak tam dzisiaj się ma?

carloska my tu już stare forumowiczki jestesmy :) polubiłyśmy sie i tak się razem trzymamy:) razem starałyśmy sie o 1 dziecko i teraz co mie które zaczynają nowe staranka:) a nie które walczą dalej o pierwsze razem się wspieramy i jest fajnie ja też nie zamierzam stąd odchodzić chociaż założenie miałam takie że jak zajd e w pierwszą ciaze to odejde ale nie mogłam...

anecia lubisz nas w niepewności trzymać:)

pysia a co tam u ciebie?

kwiatuszku bardzo mi przykro ale taka kolej rzeczy.. "kto żyje ten umiera"

kacha a jak tam się u ciebie sprawy mają??

ja od soboty biore luteine 2x2tab 5dni i czekam na @....

hej, myślałam, że ta wit B coś zdziała ale niestety, dziś rano w 17 dc znów powitało mnie plamienie :-(

już 5 miesiąc po odstawieniu tabsów mam plamienia ok 20 dc (= - 2-3 dni), a potem @ ani widu ani słychu, trzeba wywoływać Luteiną bo sama nie chce przyleźć! no kurde ile to będzie trwało????

:wściekła/y:

hehe laseczki znalazłam tu na forum coś fajnego ... seks test ;-)

Zrób to zadanie matematyczne a rezultat na pewno Cię zadziwi...
Trwa tylko 20 sekund. Wszystko, co musisz zrobić to postępować zgodnie z instrukcjami i przede wszystkim nie zaglądać na koniec zanim nie skończysz liczyć.

Zaczynamy!

1. Pomyśl ile razy w ciągu tygodnia chciałbyś uprawiać sex.
2. Pomnóż wynik przez 50
3. Następnie dodaj 44
4. Następnie pomnóż przez 200.
5. Jeśli w tym roku miąłeś już urodziny dodaj 105. Jeśli nie dodaj 104.
6. Ostatni krok: od otrzymanego wyniku odejmij rok urodzenia (np. 1941, 1971, itd....)

Kiedy wykonasz już wszystkie działania powinieneś otrzymać numer pięciocyfrowy?
A więc:

• Pierwsza z 5 cyfr oznacza ile razy w ciągu tygodnia chcesz uprawiać sex, prawda?
Ale to nie wszystko.
• Ostatnie dwie cyfry wskazują ile masz lat.
Ale najlepsze jeszcze przed nami.
• Druga i trzecia cyfra dają ....
POZYCJĘ KTORĄ NAJBARDZIEJ LUBISZ ŚWINTUCHU!!!!!!

bafinka sama siebie trzymam też w niepewności, bo póki co myślę że może jednak @ przyjdzie... chociaz nie powiem... już nastawiłam sie na małego bąbelka hehe

karola kurcze a miałaś np monitoring cyklu w połowie robiony tzn w okresie tych plamień? bo może coś się wtedy u Ciebie dzieje

czesc pysia.dawno Cie tu nie bylo.co tam u Ciebie slychac?
kwiatuszek przykro mi z powodu smierci czlonka Twojej rodziny.kiedy idziesz na pogrzeb?
mnie rowniez powitala dzisiaj @.bylam niemalze pewna ze to bedzie dzis.wyliczylam to sobie jak mialam objawy na owulke .jednak obserwacje organizmu w trakcie staranek nie poszly w las.narazie mam ladne cykle po odstawieniu tabl. 1 -szy mial 30 dni a 2-gi 27 dni.zobaczymy jak bedzie dalej.
anecia cos czuje ze fasola u Ciebie zagoscila.rob test i nietrzymaj siebie i nas w niepewnosci.jak tam Adas

bafinka bylam dzis na rozmowie w sprawie pracy.szanse mam niby duze.gosciu ma zadzwonic w sob.tylko niewiedomo ile placa, czy umowa zlecenie czy pol etatu.bylaby to praca na uniwerku jako pracownik techniczny.

Anecia nie miałam monitoringu, ale mówiłam Ginowi o tych plamieniach ze 3 miesiące temu i stwierdził, że to po odstawieniu tabletek tak jest, że to hormony, trzeba poczekać aż się wszystko ustabilizuje... wrrr tylko ile mam czekać?

pójdę do niego w tym cyklu i niech mi coś da na te plamienia bo zeświruje przez nie... :wściekła/y:

z tym testem, wszystko się zgadza oprócz wieku, wyszło mi, że mam 18 lat, hehe

reklama
Witam Was:-)
Jestem tu nowa, ale śledzę forum już jakiś czas :-)
Kacha10, jak masz być zatrudniona jako pracownik tech. na uniwerku to raczej to będzie umowa na pół etatu, bo na uniwerku umowy zlecenie to raczej są na konkretne rzeczy typu recenzja, pomoc przy rekrutacji. No przynajmniej u mnie tak jest ;-)
Co do cykli po tabsach, to ja jestem szczerze zaskoczona brałam tabsy jakieś 5-6 lat, zwykle chociaż raz w roku robiłam przerwę 1-3 miesięcy i jak już definitywnie je odstawiłam na czas staranek to cykl mam krótki - 26 dni, ale regularny niesamowicie.

Do góry