reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Witam się z Wami...
Bardzo wam dziękuję za kciuki.... Okazały się bardzo pomocne
W piątek trzynastego, postanowiłam zrobić z ciekawości badanie prolaktyny... Jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik.... z 75 spadła na 10....
radocha.gif

Ale jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik bety........ 86
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Dziś powtórzyłam Betę - 242 mIU/ml
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Jestem meeeega szczęśliwa, i pełna obaw!!!!

Witam się z Wami...
Bardzo wam dziękuję za kciuki.... Okazały się bardzo pomocne
W piątek trzynastego, postanowiłam zrobić z ciekawości badanie prolaktyny... Jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik.... z 75 spadła na 10....
radocha.gif

Ale jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik bety........ 86
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Dziś powtórzyłam Betę - 242 mIU/ml
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

Jestem meeeega szczęśliwa, i pełna obaw!!!!

Agness ale sie ciesze!!! super trzymam kciuki by wszystko było ok!

Agness ale mnie ominela nowina :-) Gratulacje kochana, bardzo sie ciesze razem z Toba :-) U mnie staranka w przyszlym miesiacu. Dzisiaj mam 11dc. Nie moge sie doczekac nastepnej @, bo juz mozemy wtedy zaczac staranka :-) Po zabiegu dwie @ przyszly w terminach. Mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie i ze efekt dzialan bedzie powalajacy :-D Jeszcze raz Gratki :-)
Bafinka u Ciebie juz minal 23tc???? :szok: A pamietam dzien jak testowalas. Rany, jak ten czas szybko leci :-) A Gabrielek sliczniutki :tak:
Agusia czy ja dobrze doczytalam, ze u Ciebie @ przyszla po 70 dniach??? :szok:
lilou u Ciebie sliczny suwaczek ciazowy, prosze prosze :-) Jak sie czujesz kochana?
kwiatuszeqk, LILITH &&&&&&& zaciskam, oby tescik 2 kreseczki pokazal :-)

Ostatnia edycja:
Agness super wieści :) Gratuluję z całego serduszka
Lazurowe. Wybrzeże dobrze doczytałaś tyle trwał mój cykl i brałam lutke przez 10 dni na wywołanie i to nic nie dało. Dopiero za 2 razem przyszła @.

reklama
lazurowe_wybrzeże dziekuję bardzo.... za Ciebie też trzyma, zaczynaj działać szybciutko do mamuś przechodź.
Agusia, dzięki.... współczuję tego cyklu. A gina byłaś? Co powiedział?
kwiatszeq bo ja jeszcze boję się głośno mówić, nawet boję się myśleć, żeby nie zapeszyć... dzięki słoneczko.

Do góry