reklama
Bafinka
Fanka BB :)
agness a co to dziś za ważny dzień?? kciuki profilaktycznie zaciśnięte
Witam się z Wami...
Bardzo wam dziękuję za kciuki.... Okazały się bardzo pomocne
W piątek trzynastego, postanowiłam zrobić z ciekawości badanie prolaktyny... Jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik.... z 75 spadła na 10....
Ale jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik bety........ 86
Dziś powtórzyłam Betę - 242 mIU/ml
Jestem meeeega szczęśliwa, i pełna obaw!!!!
W piątek trzynastego, postanowiłam zrobić z ciekawości badanie prolaktyny... Jakaż była moja radość jak zobaczyłam wynik.... z 75 spadła na 10....
Bafinka
kochana wielkie gratki w końcu się udało bardzo się ciesze i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie i szczęśliwych 8 miesięcy
lilou83
Witam się z Wami...
Agness ale sie ciesze!!! super trzymam kciuki by wszystko było ok!
Agness ale mnie ominela nowina :-) Gratulacje kochana, bardzo sie ciesze razem z Toba :-) U mnie staranka w przyszlym miesiacu. Dzisiaj mam 11dc. Nie moge sie doczekac nastepnej @, bo juz mozemy wtedy zaczac staranka :-) Po zabiegu dwie @ przyszly w terminach. Mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie i ze efekt dzialan bedzie powalajacy Jeszcze raz Gratki :-)
Bafinka u Ciebie juz minal 23tc???? A pamietam dzien jak testowalas. Rany, jak ten czas szybko leci :-) A Gabrielek sliczniutki
Agusia czy ja dobrze doczytalam, ze u Ciebie @ przyszla po 70 dniach???
lilou u Ciebie sliczny suwaczek ciazowy, prosze prosze :-) Jak sie czujesz kochana?
kwiatuszeqk, LILITH &&&&&&& zaciskam, oby tescik 2 kreseczki pokazal :-)
Bafinka u Ciebie juz minal 23tc???? A pamietam dzien jak testowalas. Rany, jak ten czas szybko leci :-) A Gabrielek sliczniutki
Agusia czy ja dobrze doczytalam, ze u Ciebie @ przyszla po 70 dniach???
lilou u Ciebie sliczny suwaczek ciazowy, prosze prosze :-) Jak sie czujesz kochana?
kwiatuszeqk, LILITH &&&&&&& zaciskam, oby tescik 2 kreseczki pokazal :-)
Ostatnia edycja:
Agusia8426
Agness super wieści Gratuluję z całego serduszka
Lazurowe. Wybrzeże dobrze doczytałaś tyle trwał mój cykl i brałam lutke przez 10 dni na wywołanie i to nic nie dało. Dopiero za 2 razem przyszła @.
Lazurowe. Wybrzeże dobrze doczytałaś tyle trwał mój cykl i brałam lutke przez 10 dni na wywołanie i to nic nie dało. Dopiero za 2 razem przyszła @.
kwiatuszekq20
nie było mnie tu kilka dni a tu taka nowina a ty tak milczałas nic sie nie zdradziłas super gratki
reklama
lazurowe_wybrzeże dziekuję bardzo.... za Ciebie też trzyma, zaczynaj działać szybciutko do mamuś przechodź.
Agusia, dzięki.... współczuję tego cyklu. A gina byłaś? Co powiedział?
kwiatszeq bo ja jeszcze boję się głośno mówić, nawet boję się myśleć, żeby nie zapeszyć... dzięki słoneczko.
Agusia, dzięki.... współczuję tego cyklu. A gina byłaś? Co powiedział?
kwiatszeq bo ja jeszcze boję się głośno mówić, nawet boję się myśleć, żeby nie zapeszyć... dzięki słoneczko.
Podziel się: