reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Cześć dziewczynki.... ty u nas znów cicho!!!! Coś nam podupada to nasze forum ;-(
Ja dziś zabiegana, pożądki, obiadek, pranie, mycie okien!!! Ufffffffffffff.... padam. teraz chwilkę odpoczynku i wytchnienia.

nanusia13 gratuluje Ci bardzo. Ciesz się, bo niestety jak widzisz po naszym forum, żadko się zdarza żeby zaraz po odstawieniu tabsów którejś się udało. Raczej jest na odwrór. Sama jestem tego świetnym przykładem. 7blat brania tabsów i później 12 miesięcy starań.... i nic. A niby wszystko w pożądku.

pysia kochanie dziękuję Ci za wiarę, moja niestety ostatnio szwankuje. Właśnie mi mija 14 miesięcy jak postanowiliśmy, żeby nasz synek miał rodzeństwo.... i kicha!!!!
Agusia to kiedy TY się skarbie do lekarza wybierasz? może zrób ten teścik?
kwiatuszek ja też miałam taki plan.... długo mnie nie było. Zrobiłam sobie przerwę, przez około 2-3 miesiące wytrzymałam....ale ciężko było. Chociaż powiem Ci, postawiło mnie to na nogi. Ale bardziej rozmowa z psycholog, u której byłam. A ty kochanie od jak dawna się starasz?

Ja dziś mam 21 dc. ( z moich 28 dniowych) w święta znów mnie zaleje @.... prawiew śmigus dyngus hihihihihih.pięknie. piszcie coś, bo tak strasznie ty pusto!!!!
Pozdrawiam wszystkie...

reklama
Agness idę do lekarza 21 kwietnia :) Byłam w piątek u lekarza pierwszego kontaktu i dostałam skierowania na badania. Będę je miała na czwartek to pokaże u gina.

wiesz jak by to powiedziec krotko odpadly mieisiiace jak moj byl w delegacji i tak wiesz staramy sie ale bez przymusu narazie wiesz diopiero mam 23lata i mysle ze pomalu ale nie ukrywam ze bym chciala juz

Agusia to juz niedługo. Czekamy na wieści!
kwiatszek to jeszcze nie długo. Nie martw się, na pewno będzie dobrze. Wkrótce zobaczysz dwie upragnione kreseczki...

Dzień dobry wszyskim. Miłego dnia. Ja zmykam do pracy!

Ależ tu dzisiaj pusto???
Halo???? Jest tu kto????

Mamusia Blaneczki witaj, niestety nie miałm do czynienia z tymi tabletkami, ale chyba niezależnie jakie tabletki chyba ten okres odpoczynku jest około 3 miesiące, choć lekarze różnie mówią... Najlepiej zapytaj lekarza. Powodzenia.

Kobitki....

dla tych które brały kiedyś DIANE35.... czy wam też te tabletki zamieszały w organiźmie??? Bo lekarze niektórzy twierdzą że branie pół roku Diane 35 a potem ostawienie to terapia szokowa dla jajników i można zajśc w ciąże.... Osobiście uważam ze tu gó..o prawda.... Nie dajcie sobie zrobic zamieszania i poplatania w waszych organizmach.

reklama
Do góry