reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

czesc laski. wczoraj nie wpadalam bo mialam pelno roboty a jak przyszlam z pracy to bylam zmeczona ale moj m mi nie podarowal i chcial bzykanka.mam dzis 11 dc, robilam test owulacyjny, wyszly 2 kreski ale testowa slabsza, wiec test negatywny.na ten cykl zamowilam sobie sexy bielizne, wczoraj przyszla wiec jutro ja wykorzystam.
teraz doczytalam ze bafinka znow idzie do szpitala.szkoda mi jej. musi tyle przejsc, zeby w koncu sie udalo.mam nadzieje, ze po tym szpitalu juz wszystko bedzie z nia ok.
Pysia mam nadzieje ze sie wyleczysz z tego swinstwa i szybko zaciazysz.

reklama
kacha, agusia bądźmy dobrej myśli odnośnie Bafinki. Ja mam nadzieję, że to łażenie po szpitalach wyjdzie jej na dobre - znaczy się, że zaciąży :)
A ja mam nadzieję, że wyleczę to świństwo:wściekła/y::wściekła/y:

hej wszystkim. bafinka jest po zabiegu.jutro wyjdzie i wroci do domku.moj m wczoraj znow mnie dopadl, mam nadzieje ze dzis spasuje.chociaz fajnie bylo.trzeba zbierac sily na owulke, dzis mam 12 dc.termometr cos mi szwankuje.juz 2 dni z rzedu jak go wsadzam i mierze temp. to nie piszczy. musze go wyciagnac, skasowac, znow wsadzic i dopiero wtedy piszczy.mam go dopiero trzeci cykl i takie numery wyprawia. a 8 dc jak mierzylam temp. to pokazal mi 36,3 cos trudno mi w to uwierzyc ze taka byla.

reklama
Do góry