reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

czesc wszystkim. jutro wczesnym rankiem jade z m do kliniki, zeby oddac jego probke spermy.chcemy ja pobrac w domu i w przeciagu 25 musiemy tam dojechac i ja oddac.trzymajcie kciuki zebysmy zdazyli.wczoraj mu ostro nagadalam a dzis rano zgodzil sie podjac tego badania.dzisiaj juz robi z siebie ofiare, jakby jutro mial go ktos wykastrowac. faceci to sa dziwne istoty.jak mu mowie, ze skoro go tak to boli, to mozemy sie wycofac to on uparcie teraz chce to zrobic. pewnie jeszcze przez pare dni bedzie sie humorzasty.ja juz mam dosc tych staranek. moja psycha nie ma sie juz najlepiej. jeszcze niedawno pocieszalam agness a teraz mam niezly dolek.

reklama
hej dziewczynki
byłam wczoraj na usg i dzidzia wreszcie pokazała co ma między nóżkami:) bedzie dziewczynka:)) rośnie zdrowo i wszystko ma na swoim miejscu :) łożysko się podniosło także zagrożenie cc minęło na razie :p
trzymajcie się ciepło i trzymam kciukasy za Wasze fasolinki :)

Margola to super. ale z ciebie szczesciara!mi sie tez marzy dziewczynka.ale znajac przewrotnosc zycia to jak juz zaciaze po wielu staraniach to pewnie bedzie chlopiec.juz to b. czuje, ze to bedzie juniorek a nie juniorka.ale po tym jak widze, ze trudno zaciazyc to niech juz bedzie ten juniorek.:-)trzymaj sie cieplutko.
Kobietki oddalismy nasienie do badania i teraz czekam do 15.az sie boje. chociaz mi troche ulzylo, ze to zrobilismy.

kwiatuszku co tam u ciebie
anecia jak tam adaś?? jak się czujesz?
agusia a robiłaś 2 test???? może betka??
margola mi też sie marzy dziewczynka:) ale najważniejsze zeby było zdrowe:)
kacha dobrze ze już macie to za sobą pisałam ci już co by nie wyszło w wynikach da się to leczyć tak ze nie ma sie czym martwić:) teraz ginka zajmie sie tobą:)

wyniki m juz mam i mysle ze jest ok.we wszystkich parametrach sie ladnie miesci.tylko ma troche wiecej leukocytow, bo 4-6 wpw a norma jest ponizej 3 wpw. we wtorek mu chyba zrobie tez mocz i zobacze ile tam bedzie lekocytow.chociaz one chyba nie musza wplywac na plodnosc.moze ma oslabienie organizmu i stad sie pojawily.

reklama
Do góry