reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Dziewczynki

Ja dalej testuje sobie...przyszly mi testy z allegro...zobaczymy jak bedzie...podobno owulacja po odstawieniu moze wystepowac pozniej...wiec zobaczymy....

Ostatnia edycja:
reklama
luteine powinnam brać do przyszlego piątku ale że @ się pojawiła to ją odstawilam...
czy to na pewno @??? chyba tak.. jest co prawda skąpa brzuch już nie boli ale to ona bo niby co... nie mam złudzeń ale za to mąż mnie pokrzepił bo powiedział że pójdzie na badania jutro pójde do laboratorium wszystkiego się dowiedzieć a we wtorek do gina zobaczymy co powie na ten mój dziwny cykl..

To super bafinka zobaczysz wszystko bedzie ok, mojej kolezanki maz tez pposzedl na badania i okazalo sie ze podczas dziecinstwa mial zabieg i lekarz zle go wykonal i jakis kanalik u niego sie zatkal i to wplywalo na jakosc plemnikow i tylko antybiotyk i juz bylo ok.Napweno u Twojego meza bedzie ok i zob ze w krotce bedziesz nosic w sobie fasolke. U mnie dzis 8dc

kwiatuszqu to ty dalej się starasz? miałaś zrobic przerwę?? ale fajnie ze jesteś z nami może tak z zaskoczenia ci się uda:) ja myślę że u męża wszystko będzie ok a leczyć się muszę ja ale zobaczymy...

Jestem z wami tak jak obiecalam:) A co do staranek to niby sie nie staramy ale troche o tym myslimy.jeszcze znajoma mnie motywuje do dzialania bo ma dla nas wozek:) Nie wiem sama co robic.Mąz jest bardzo zajety praca wraca poznym wieczorem wychodzi o 6 i tak wkolo nie wiem czy cos z tego bedzie nie ukrywam ze bym chciala ale to nie zalezy tylko ode mnie:(Pozdrawiam

Witam wszystkie!u mnie dzis temp. 37,1, wczoraj byla 36,9 wiec rosnie.Dzis jestem w domu ale mam duzo roboty, wiec zaraz spadam i wpadne wieczorkiem.
Bafinka dobrze ze sie Twoj M sie zgodzil,ja tez juz zaczynam sie rozgladac za przychodnia w poblizu domu, bo mysle, ze jak bedzie musial to zrobic w domu to predzej sie zgodzi.na razie juz taka znalazlam ale szczegolow nie znam.jestem ciekawa co powie Ci ginek.bede trzymac za wizyte.
Kwiatuszek fajnie ze jestes, dzialajcie a moze Wam sie uda.ja sie przekonalam ze to jest dlugotrwaly proces, wiec nie ma co pasowac.ja mysle, ze jak bedzie odpowiedni czas to zaciazysz.trzymam kciuki.

mnie też potywują wszyscy do okoła moje 2 siostry mają maluszki jeden 3 m-ce a 2 2 latka i do tego moje 3 koleżanki i wszystkie oferują udranka i gadżety po swiich szkrabach... tylko to mi nie pomaga bo czuje jeszcze wiekszą presje...

reklama
Bafinko, będziesz musiała brać lutkę na wydłużenie fl. I bardzo ale to bardzo się cieszę, że mąż pójdzie się zbadać !!

Do góry