reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Wczoraj byłam u ginka, dzisiaj zrobiłam takie badania: FSH, prolaktynę i estradiol - to chyba dobrze odczytałam ze skierowania na badania. Miałam usg robione wszystko jest w porządku. Pan doktór dopatrzył się nie wielkiej nadżerki :-(. Dostałam luteinę i proszę Was o pomoc: jak wystąpi krwawienie to mam przestać ją brać? Z wrażenia nie zapamiętałam co lekarz mówił. A drugie pytanko co z przytulankami mam je odstawić? Aha i jeszcze jedno jeżeli w ciągu 3 miesięcy nie zajdę w ciążę to kłania mi się szpital:-(. Lekarz stwierdziła że ma PCO czy coś takiego. Czekam na Waszą pomoc moje kochane Kobitki na świecie.

jesli chodzi o luteine to @ dostaniesz po jej odstawieniu
co do przytulanek to nie jestem pewna ale raczej nie zaszkodzą
a tym szpitalem nie martw sie za bardzo bo pewnie tylko na badania pójdziesz mi ginek powiedział ze jak żołnierzyki m będą ok to tesz mnie położy i będę miała sprawdzaną drożność jajowodów a jak coś nie tak będzie to będa przepychane ale to jest pod znieczuleniem...

reklama
Agusia odpisałam Ci w objawach. ja się juz zupełnie pogubiłam z tą Twoją sprawą :D Jak bierzesz lutkę na wywołanie tej @ to inna sprawa :D Odstawiasz jak ją juz teraz w końcu dostaniesz ;p Ja myślałam, że Ty masz normalne cykle kochana :D:D

Lilith wiem już czytałam i dziękuje z całego serduszka. Wiesz lekarz w czoraj stwierdził że mam PCO i do końca życia będę na tabletkach żeby mieć regularne cykle:-(
Bafinka dziękuję Kochana. Na razie tym szpitalem sobie głowy nie zaprzątam co będzie to będzie wszytko w rękach Boga:-)

Pysiu, co tam u Ciebie??

Bafinko, jak to nie jest u Ciebie naturalne a jeszcze masz skoczek temp. to to może dobrze wróżyć. Między 6 a 10 dniem następuję implantacja, w jej trakcie często spada temperatura by później wzrosnąć, do tego zaczyna wtedy tak boleć podbrzusze bo się fasola zagnieżdża :) Tylko kochana, nie nakręcaj się !!! Ja mówie, że tak się zdarza, ale znam nie jeden przypadek, kiedy przyszła @. Tak więc, my mocno trzymamy kciuki za Ciebie i odganiamy wstrętną @ a Ty cierpliwie czekasz :*

reklama
Do góry