reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Agnes, dziękuję że myślisz o mnie :tak::tak:
Apropo tego Twojego suwaczka to nie mam pojęcia czemu się nie przesuwa :-:)-( a może kochana spróbuj go wywalić i od nowa stworzyć - może wtedy ruszy... a jak nie to spróbuj może z innej strony
U mnie ok - staranka pelną parą, dziś mam bodajże 29d.c. a ostatnio miałam 34dniowy po odstawieniu anty no i jak @ za parę dni się nie zjawi to zatestuję, a w który dokładnie dzień cyklu to nie wiem :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Witam Was dziewczynki.Mandrzejczuk, ja tez mam w nastepnym tyg. dostac okres.dzis mam 25 dzien cyklu.co do mnie mam jednak przeczucia ze ciazy nie bedzie.
Agusia czytalam ze wiele kobiet ma problemy z nieregularnym okresem po odstawieniu tabletek anty.choc w moim przypadku bylo idealnie.przez 8 miesiecy mam cykle 27-31dniowe.a ile bralas tabletki?jakie masz cykle od odstawienia tabsow?

czesc dziewczyny :)
Jakis czas temu udzielalam sie tu na forum ale dosyc dlugo mnie nie bylo... Powiedzcie co na nowosci macie?
U mnie niestety dalej nic dzis mialam owu i oczywiscie staranka tez byly wiec zobaczymy ale powoli trace nadzieje mimo ze to dopiero (dla mnie az) 6 cykl staran. Pozdrawiam wszystkie staraczki i szczesliwe zafasolkowane... Czekam na jakies newsy :)

ojj widze Misia ze tobie sie udalo gratulacje :) pora chyba zmienic suwaczek coom? ;p
Kacha ja mam takie same przeczucia jak ty :( ze znow mi sie nie udalo ale zobaczymy...
Margola dasz rade :-) szybko minie i bedziesz cieszyla sie tym ze jestes w ciazy i ze twoja fasoleczka rosnie :-)

margola nie lam sie, mdlosci ciazowe z czasem przechodza, chyba jakos ok 3-4 miesiaca?;-) Bedzie dobrze jestesmy z Toba, wiem, z elatwo mi mowic ale uwierz mi, ja bym dala wiele zeby miec chociaz jedna ciazowa mdlosc, zeby chociaz byc w tej ciazy...

Misia89 moje gratulacje, kurczaki wszystkie zaciazaja z naszego wczesniejszego grona tylko ja taka niedolezna...:-(

Agusia mi cykle po odstawieniu anty wariowaly dobrych pare miesiecy, z reszta kazdy organizm jest inny i jednej szybciej sie reguluja innej dluzej czasu to zajmuje

Kacha10 no to trzymam kciuki zeby jednak ta ciaza byla, ja to co miesiac przy okresie przezywam zalamania nerwowe a od drugiej polowy cyklu zawsze chodze pelna skowronkow i nadzieji, ze moze tym frazem sie uda ;-)

MARGOLA nie łam się mdłości na pewno szybko miną i na świat przyjdzie twoje wyczekiwane maleństwo:D
misia89 kochana tak się ciesze długo cisza i nagle taka niespodzianka:) serdeczne gratulacje
mandrzejczuk moja droga nie możemy się załamywać... to na pewno nam nie pomoże w końcu i nam się uda:)

ja mam dziś 32dc i okresu nadal brak... nie wiem co o tym myśleć...

reklama
Do góry