reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ania dzieki znalazla wiesiolka na stronie holland and barrett teraz troche o nim poczytam i moze tez zakupie jak w tym cyklu sie nie uda. A przy okazji znalazlam tez na tej stronie tabletki na mdlosci i krem na rozstepy :-)

to bardzo dobry sklep i mają tylko naturalne leki żadnej chemii

No i się nie udało dalej ten sam nagłówek ;/ dalczego!!!!!!!!

reklama
Witaj Smoczqa ;-)ja tez tak myslalam ale w tym cyklu postanowilam ze bedzie duzo wiecej serduszkowan, a dziewczynom lekarze powiedzieli ze to nie prawda "im czesciej tym slabsze plemniki" wiec dzialaj :-)

Jane to twoj wpis pod moim wykresem?????
No to zobaczymy jak ten nasz marsz sie zakonczy :-D

Loreain tabelka super zdecydowanie lepsza niz poprzednia tylko albo ja jestem slepa albo trzeba uzyc innego koloru czcionki bo niektorych pozycji nie moge odczytac

tabelka bardzo ladna ale ja slepak dokladnie nie widze co w niej pisze ;p

smoczqa wiesz co na serduszkowania chyba nie ma reguly ja np tylko raz serduszkowalam jakos tylko dzien przed owu i sie udalo i wiem ze to wtedy bylo bo w tym mies przytulalismy sie tylko raz nie wiecej

dziewczynki udalo mi sie nagrac serducho moje jak uda mi sie wrzucic to posluchacie hihi

reklama
wiecie co jest dziwne? ... teoretycznie według temperatury miałam owu, a jajniki mnie akurat dzisiaj nie bolały...no chyba że będąc w pracy nie zwróciłam uwagi na ból :oo2:

Do góry