reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Cześć Dziewczynki :) Nie było mnie baaaaardzo długo, ale dużo rzeczy się na to złożyło. Teraz już jestem i mam zamiar wpadać częściej :)

Dziękuję Kochane za wszystkie gratulacje :) Ilonka przekazała już moją DOBRĄ WIADOMOŚĆ :) Jestem baaaaardzo szczęśliwa i przesyłam Wam wszystkim fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)
Trzymam teraz ja też za Was wszystkie Staraczki kciuki:)

Ja jestem w 6 tyg i 4 dniu ciąży :) Termin mam na 25 lipca :)

Dziewczyny ja znam przyczynę tych moich dolegliwości:
1. stres- moja przelożona stosuje mobbing, próbując mnie na każdym kroku upodlić,
2. siedzę cały czas w jednej pozycji i pewnie gdzieś tam se uciskam coś i boli
3. śniadanie kiepskie więc może z głodu troszkę też ;)
4. może jelitówka do mnie idzie
5. może to tak na @ choć do tej pory tak nie miałam, bo cycuchy owszem bolały, ale kilka dni przed, a nie tydzień. No ale kilkudniowego plamienia też do tej pory nie miałam a teraz było zanim sie @ rozkręciła :)
6. niby wiem, a jednak urojenia i wmawiam sobie coś czego nie ma (czyt. objawy)

I tyle, ale za tydzien w poniedzialek sie okaże :)

karolina mam nadziej że nie urojenia to będą le fasolka. trzymam &&&

lilian
gratki wielkie i spokojnych juz 8 miesięcy

ja dziewczynki zawitam dopiero do was w poniedziałek. tak więc udanego weekendu. mam nadzieję ze zobaczę u was II krechy.

trzymam kciuki za losiczkę i piateczkę

agnes- one cały weekend będą sikały ile się da i ile testów będą miały. Miejmy więc nadzieję, że testy do Losiczki nie dojdą na czas to będzie ocalona :)
I tak zobaczy te dwie krechy, więc niech ma niespodziankę na mikołaja. :)

lilian- założylaś szczęśliwy wątek- dziękuję, a ciąży gratuluje czego jestes niezbitym przykładem :)

gdzie jesteś Tygrysku????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lilian gratulacje :-):-):-)

karolcia testy dopiero dzisiaj wyslane wiec nie sadze zeby doszly jutro wiec spokojnie a nawet jak przyjda to juz jestem tak z cykana ze naprawde chyba sie odwaze dopiero zatestowac w poniedzialek jak tempka spadnie to dupa z testu :-( wole sobie myslec ze jestem w ciazy choc jeszcze przez pare dni hi hi niz zobaczyc 1 kreche a dwie kreski to moja kochana napewno zobaczymy u ciebie :-D:-D:-D

ilonko jak sie czujecie ??? Tzn ty i synek a mezus kiedy wraca???

Losiczko- kochana jesteś, ale przeciez to niemożliwe- ja nic nie czuję poza tym dziwnym uczuciem w brzuchu, ale to na tle nerwowym.
U Ciebie za to moja droga II jak nic. Temperaturke masz rewelacyjną więc będzie dobrze. Trzymam kciuki. :)
A Ty juz skończyłaś na dzisiaj z tym szuraniem czy masz przerwę?

agnieszka zdrówka dla Ciebie i małego...... co do cyklu to jeszcze go nie skazuj na straty :tak:
justyna - no jak trzeba to trzeba, bezpieczeństwo najważniejsze !!!!!!!!! :-D
lilian fajnie ze się odezwałaś :-) bądz z nami częściej :)
Karolina na razie to ja u Ciebie czuję fasolkę :)
losiczka a u Ciebie to juz w ogóle córa bedzie jak sie patrzy !!!!!!!!!!!!!!
NO własnie ja leżałam ale Jaś za bardzo mi nie dał :( co zamknęłam oczy to zaraz mi je palcami otwierał :-:)-( czuję sie strasznie jak na razie......a zapomniałam kupić w koncu paracetamolu..... jutro musze kupić i wziąść aby uniknąć tego atybiotyku w razie czego !!!!!!!!
wiekszy głód mnie zgonił z łoża ale żołądek zapchany wiec idę dalej poleżeć pod kocykiem !!!!!
Bede wieczorkiem bo mąz nie wraca dziś tylko jutro :(((((((((((((( buuuuuuu.......:(:( :-(

reklama
Ilonko- u mnie wszystko zaburzone, łącznie z florą bakteryjną leczoną antybiotykowo w której nieprzyjazne środowisko :)
ale ja nie chce sie nakręcać, nie chcę o tym myśleć, nie chcę świrować itp. zobaczymy za tydzień.
nie wierzę żeby cos z tego mogło przyjść, ale nie przejmuję sie tym- następny cykl, następne starania, nowa nadzieja... qrcze będzie dobrze- kiedyś. ale tym razem nie... po prostu- takie mam przeczucie, więc ten ból to z nerwów, a cycuchy na @ ;)
A teraz trzymam kciuki za Losiczkę i piąteczkę, bo to one są pierwsze w kolejce do schwytania przez Roszpunkę- ona jest berkiem. :-p

Do góry