reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

zZagubiona dziekuje,wszystko jest super od 4 lat:-).ilona24 mam nadzieje ze bocius juz do mnie leci:-D. narazie sie zegnam kochane kobitki,bo zamiast bociana mezulek glodny z pracy nadciaga,a chlop jak glodny to zly,wiec lece odgrzac obiadek! pa pa

Ostatnia edycja:
reklama
viola ciuszki cudne. jak ja bym juz chciała takie kupować. u nas w lumpkach to ubranek dla dzieci mnóstwo. a dla takich maluszków kilku dniowych to już w ogole wysyp. nic tylko kupować.

asia to idz teraz do szpitala i potem do swojego już. teraz w szpitalu zleca ci wszystkie badania i potem mozesz wrócic do swojego. serduszko gdzieś 7-8 tydzień widać to moze już u swojego gina je zobaczysz

pamela
trzymam &&&&&&& aby bociek odnalaz twój "komin" należy ci się

ilonka ty to masz dobrze. mnie się oczy zamykaj a do 19 muszę w pracy wysiedzieć

Ilonka bardzo bym chciała wiedzieć co tam się kryje między nóżkami bo dużo ciuszków jest typowo dla chłopców lub dziewczynek i coś czuję że będzie Szymuś.:)

agnes juz nie daleko do 19 :) i do domciu wióra :) :-):-):-)
Viola ja tez czuje ze bedzie Szymuś :-D

Poleżałam ale juz nie dało rady dłużej :) Mały nie spać dziś wiec po 20 bedziemy na łóżkach :)

viola ciuszki super trzymam kciukaski za jutrzejsza wizyte

ilonko moj maly juz wykompany i za chwile asiu bo nie spal dzisiaj kubula o 19 asiu a mama z tata beda dzidzie robic :-):-):-) tzn mama ha ha
buziaczki moje drogie jutro dam znac jak poszlo ;-);-);-)pa pa pa pa

Ale się dzisiaj rozpisałyście:-) widze ważne tematy na tapecie:-)
Silene wiem, że slyszysz to ciągle ale jest mi tak przykro, że muszę napisac: trzymaj się dzielnie i walcz dalej! to jest tylko przegrana bitwa a nie wojna:baffled: jestesmy z Tobą, wiem wiem łatwo mówic, nie wiem co czujesz i nie potrafię sobie tego nawet wyobrazic:-:)-(... przykro mi strasznie:-(
serdecznie gratulacje dla zafasolkowanej!!! Witam kochana i przesyłaj nam fluidki:-):-)
u mnie weekend leniwy, nawet z piżamy wczoraj nie wylazłam:-)
niestety @ skutecznie powstrzymała nas przed trzęsieniem ziemi:zawstydzona/y::-(

Losiczka no to owocnych tych dzisiejszych podchodów :) a tak a propo mąż wie ze sie owulka zbliża????? nie bedzie protestować ???????????? hihi

losiczka niech się ziemia trzęsie. powodzenia kochana. mam nadzieję że na końcu cyklu zobaczymy piękny plusik

małaMi @ się skończy i do dzieła. trzymam &&&&&&&& za ten cykl

a ja jeszcze godzinę muszę wysiedzieć a spać mi się bardzo chce. ziewam cały czas. znowu mnie ciągnie z tej prawej strony.

reklama
Kochane widzieliśmy dziś serduszko naszej kruszynki, które bije 136 uderzeń na minutę. Jestem w 8 tygodniu. Maleństwo ma 1.19 cm:) to chyba dobre parametry? Jestem taka szczęśliwa !!! ŚLE FLUIDKI !!

Do góry