reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

karolinko wiem o tym ja mam bol owulacyjny nawet plamienie owulacyjne i myslalam ze wlasnie wtym dniu mam owu a po 4miesiacach obserwacji i mierzena temp okazuje sie ze owu mam na drugi dzien jak juz bol zniknal a u mnie wychodzi przy cyklu 26d ze owu mam na 12dc
ciezkie zycie z taka tesciowa :-(

reklama
ech... no niełatwo- a może w ramach eksperymentu naukowego zacznij zagłaskiwać teściową na śmierć? może się wtedy wkurzy i sama ucieknie? wiesz, taka nadgorliwosć jest gorsza od za przeproszeniem sraczki:-)

może ona zrozumie, ze takie ciągłe dręczenie drugiej osoby swoim wszedobylstwem nie jest przyjemne?

a teściki będę robic od dzisiaj bo właśnie zaczyna mnie coś pobolewać z prawej strony

Piąteczko - no to masz bardzo trudną sytuację, na własny dom zawsze warto poczekac i sie wycierpiec, szkoda ze on będzie tak blisko tesciowej

losiczka,piateczka - jaki macie teraz dzien cyklu?

a ja zrobilam własnie test owulacyjny i wyszły mi na nim 2 kreski:szok:

oj ciężkie ciężkie losiczko...
i zero wsparcia ze strony męża- synuś mamusi, nauczony, że tak jak powie tak musi być:wściekła/y:
nie chciałam sie wymądrzać z tymi informacjami- tylko podzielić się tym co wczoraj usłyszałam od lekarza :-p
a ja nie wiem kiedy mam owu i czy mam w ogóle, bo objawów chyba brak, no i owu czasem też :(:-( no ale może kiedyś się uda
chcialam wyjechac na weekend odpocząć bo mój m. ma jakąś pracę papierkową i nie będzie mial dla mnie czasu- zresztą jest trochę spięty i zdenerwowany tym wszystkim, więc ja chcialam pojechac do domu no i foch, że po co jadę, dlaczego i w ogóle... i argumentów brak jak go przekonać. mówi, że przecież owu może być a dla mnie fryzjer ważniejszy i strzela przutup. :wściekła/y:

lorelain- chyba mówilaś o mnie, bo piąteczka ma skarb z tesciowej i jeszcze większy z męża :)
a u Ciebie kochana jak II krechy i planujesz córcie to ból glowy na antykoncepcję i stop przytulankom, albo jak to ktos tu ładnie nazwał boboseksów

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny

Piąteczka to widzę tęsknota coraz większa za mężem, romantyczna miłość:-) i chyba na początku trudna, ale warto....

Karolina no nie zazdroszczę teściowej, a ta podróż poślubna..:wściekła/y:porażka, ale dzielna jesteś i znosisz to jakoś. Miej dużo siły bo jeszcze trochę pomieszkasz z mamusią;-).
Lepszy dziś humor?

Losiczka a jak czujesz owulację, bo ja się zastanawiam i nie wiem czy to jest to otóż ja mam takie lekkie bóle ciągnące w dole brzucha, już nie pierwszy raz w okresie owulacji ale sama nie wiem.

A ja dziś ide do pracy na 12.30 tak zadecydowała pani dyrektor bo dzieci jest mało:wściekła/y: zła jestem bo będe musiała odrobić te godziny, jakbym ja dzieci pozarażała, jest okropna

Witam was dziewczynki ! wlasnie troszke nadgonilam powstale od wczorajszego wieczorka posty heh

Karolinka: wiesz ja mam podobna sytuacje z tesciowa powiem tak ogulnie jest dobra az tak zlego slowa nie moge pow o niej ale tez ma swje m inusy za ktore najchetniej poslala ja w diably zeby nie wracala mnie to boli ze tak jakby wylicz nas z meza wyplaty i nakazje niby doradza co mamy sobie kupic teraz tez jesmy na etapie kupywania mebelku do pokoju a ona pow ze juz widziala i ze sa tam super i my pow je kupic .nnooo poprostu myslalm ze ja rozerwe jak ona moze naszymi pieniazkami dusponiowac i robic plany , mamy jeszczxe troch kasy z slubu i ona specialnie bierze nas pod wlos ze niby to tamto kupilsmy ie pewnei nie mamy juz nic ... co ja to interesi
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co my robimy z naszymi finansami . ale chociaz muj maz sie nie daje bo jedzie po niej jak po krasym byku choc ja czasmi mu tumacze zeby troche tak po iej nie jechal bo to jego mama jest .. my wlansie bedziemy zamurowywac jeden pokuj i bedziemy robic osobne wejxie do naszego mieszkania bo on mieszka w duzym domu prywatnym ...

PIATECZKA : to musissz sie na buswo zrobic , moze jakies swieczuszki pachnace lub jakis afrodyzjak jaki lubi twoj maz .. trzymam &&&& za owocny bobosexik
:-):-)

NIE MAM NIC PRZECIW NA ZRZUTKE DROBNYCH ZEBY WYSLAC K0OLERZANKI TESCIOWA W KOSMOS A MOZE TAM GDZIE NIE BEDZIE MOGLA WRUCIC :happy::happy: I NAWET DORZUCEJ JEJ KOLERZANKE W POSTACI MOJEJ TESCIOWEJ BEDA MOGLY SOBIE CZAS SPEDZAC NA ODLUDZIU HEHEE :tak::tak:

witajcie kochane :)
Silene ale wejście smoka miałaś :p super, gratuluję CI z całego serduszka:)
piąteczka napisałam CI wiadomość na enpr :)
karolina- z tego co czytałam to faza lutealna moze trwac od 12 do 16 dni, no własnie nie każda kobietka ma akurat 14 dni,
współczuję takiej sytuacji :(
postaram sie byc teraz na bierząco, losiczka wjechała mi na ambicję ze nic nie pisze :) hihih:-pno ale miałam same doły ostatnio i nie chciałam ich tu przynosić,

reklama
Anusia my mieszkamy z moją mamą w wolno stojącym domu i szlak mnie czasem trafia, a co dopiero z teściową.
Ja mam zupełnie inne zdanie na domowe obiadki, sprzątaniei takie tam. Planujemy z mężem sobie zagospodarować górę bo chciałabym mieć święty spokój.

Do góry