reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

violu znam rewelacyjny krem, ale ja go stosowałam dopiero po ciąży- efekty sa natychmiastowe. drogi co prawda bo ok 90 zł. ale koniec końców to chyba wydałam więcej kasy na różne różniaste niedziałające kosmetyki nim trafiłam na ten- nazywa się elancyl- możesz zapytać w aptece, bo może jest też seria dla ciężaróweczek?

reklama
witam :-)
przeczytalam,ale zapomnialam..:sorry2:
...Losiczka,Suonko trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!
Piateczka a ciebie kochana tule mocno..:tak:
dla wszystkich buzka ;-)

kiedyś słyszałam, że na rozstępy dobra jest zwykla oliwka dla dzieci, ale qrcze jedni jednak mówią, że nie do końca- mnie ona też skórę wysusza, więc zdania podzielone :baffled:

ja w sprawie tego kalendarza to mam jedno pytanie co do wieku matki... to maja być lata skończone czy rocznikiem, bo ja jak z grudnia jestem to mogę mieć albo skonczone 28, albo 29 za chwilkę :)

Karolina wydaje mi sie,ze wiek skonczony,a nie rocznikowo..;-)..ale tylko tak mysle..moge nie miec racji..
u mnie sie zgadza..a teraz jakby sie udalo,to wychodzi cora :tak:
a ilekroc wrozylam sobie z obraczki,to wychodzilo..dziewczynka,chlopiec,dziewczynka :-)...mojemu mezowi tak samo !!

karolina muszą być lata ukończone a nie rocznikowo. no więc ja powinnam mieć córę jakby się udało. nie pogniewam się jak tak będzie:-D

A ja nie kumam co oznacza f ? M ?

NA TYM PIERWSZYM TAK JAK MOWILAM W PAZDZIERNIKU CHLOPAK W LISTOPADZIE CORA A TEGO DRUDIEGO NIE KUMAM
:baffled:

reklama
ja też tak myślałam, ale wolałam sie upewnić :)
gdyby się udało w listopadzie- to byłby Hubcio, a jak w grudniu to Jagódka- dla mnie nie ma różnicy- byle było zdrowe i przyszło.
a z tą obrączką to zaraz sobie chyba zrobię, bo mnie kusi i kusi- tylko nie wiem jak to na mężu zastosować. :)

losiczko- f- femine- dziewuszka :) i tego szukaj

Do góry