reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Ja też mam plan na weekend właśnie dzwoniła do mnie przyjaciółka,która w poniedziałek urodziła synka Fabianek urodził się 3870 i 55 długi. Zaprosiła nas na niedzielę czyli jutro buszuję po sklepach w ciuszkach dziecięcych:))))))))))))))0 Może swojemu też coś kupię? Fabiankowi kupię coś chyba na rozmiar 68 lub 74 bo tych malutkich ciuszków ma pełno:)
Ale jej zazdroszczę że ma już małego przy sobie ale dzięki niej zdecydowaliśmy się na dziecko bo jak patrzyłam na jej brzuszek.... ehhh hihi

reklama
Madlen79 sama nie wiem jak to zrobic, ale będę się starała bo co mi zostało, jak będę się spinac to nic z tego nie będzie, chociaż dzisiaj sobie pomyślam, że my mamy tak fajnie jesteśmy we dwoje niczego nam nie brakuje, nic nie musimy:-):-) wcale nie jest źle, wiadomo z dzidzią bedzie cudownie ale teraz jest fajny czas starania się o niego:))) potem się urodzi, odchowam go i pójdzie swoją drogą a ja zostanę sama:-(

Ilonka kochanie WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!! Lekarz zleci Ci badania, znajdziecie przyczynę i nim się obejrzysz będziecie we czwórkę :-)

MałaMi - świetny pomysł !!!!! odstresować się. Na chwilkę zapomnieć, ja będę gotowała, sprzątała... będę miała gości w niedzielę :) Wy myślicie o owulacji, liczycie... a ja ciągle myślę o zrobieniu trzeciej bety... np. w środę ( bo w czwartek mam wizytę). Wiem głupia jestem!!! :zawstydzona/y:

Viola to już 10-tydzień - wow, ale czas leci !!!! :) brzuszek widać ??? :)

Madlen nie poznałam Cię hehehehehehehe - zmieniłaś avatar'a :)

losiczka w autobus, samolot, pociąg i ilonce dać klapsa !!!!

suonko powróż mi !!! mnie wyszło że syn :) hehehehe :-)

Bietka do wróżby potrzebna jest obrączka na nitce, dajesz nad dłoń i jak kręci się w kółko to dziewczynka a jak po lini prostej to chłopak. Jak stanie to koniec dzieci :):happy2:

bietka widać widać brzuszek,ale wcale nad tym nie ubolewam wręcz przeciwnie jestem dumna:)

Z córką długo nie miałam brzucha a teraz proszę tak szybciutko:)

A co do tej wróby to ja słyszałam że robi się ją tylko kobietom . Pewnie dlatego waszym faecetom wychodzi na odwrót hihi

Ostatnia edycja:
Ilonka nie załamuj się. Moja znajoma, która nie ma dzieci poroniła niezliczoną ilość razy, raz donosiła do 5 miesiąca... Też traciła nadzieję. A tu lada dzień urodzi swoje pierwsze dzieciątko w wieku 36 lat :happy2:

Karolina, jeśli rzeczywiście przyjdzie @w następnym cyklu staramy się razem, bo z tego co widzę, to jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie i cykle w podobnej długości:happy2:

reklama
Do góry