reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

dziękuję - kochane boję się soboty, boję się, że ona nie urośnie - staram się być dobrej myśli.... beta wysoka - to jest pocieszające!!!! boję się zrobić suwaczek....
wydaje mi się, że jak na ciążę poza maciczną beta zbyt wysoka! może fasolka jest na właściwym miejscu :)

losiczka my kobiety mamy sposoby by przechytrzyć facetów :) heheheh ehhh to nasza tajna broń -trzymam kciuki &&&&&&&&&
ilonka kochanie, życzę dużo siły -widzisz jak nasz organizm jest pokręcony ... wiesz mnie wkurzają te normy diagnostyki że niby ciąża od 201 się zaczyna, dlatego stwierdziłam, że poszukam innego prywatnego laboratorium! i to moje nowe laboratorium ma już inne normy, że ciąża jest od 5. Ja doradzam cierpliwość- a czy lekarz nie powiedział abyś powtórzyła bete???? wiesz, że sercem jestem z Tobą :) popatrz ja 5 razy sikałam na jedną kreskę i popatrz ... jakiś cud!!!! za 6 razem !!!! Głowa do góry kochana !!!!!!!!!!
karo-li-na
trzymam kciuki aby @ się nie rozkręciła.
tymuniek ale zachcianki
pamela &&&&&&& trzymam kciuki za nowy cykl

reklama
Bobo gratuluje ślubu :) Kiedy masz? Ślub to piękny dzień i cudowne przeżycia. Zapamiętuj każdą sekundę bo ten dzień bardzo szybko zleci.

Ilona dziwna sytuacja u Ciebie. Co do Bety to kompletnie nie wiem co myślec, niby co laboratorium to norma.W końcu te normy też na jakieś podstawie ustalili a nie wyssali z palca. U mnie od 16 jednostek jest ciąża. Idź do swojego lekarza bo tak nie może być, że nie wiesz co jest grane bo nerwy Cię zjedzą.

Bietka GRATULUJE!! Piękna Beta:) Dbaj o siebie :) Też się denerwowałam betą czy przyrośnie ale trzeba wierzyć i wszystko będzie dobrze;) Ja jutro mam wizytę bo nie wytrzymałam i się umówiłam wcześniej więc też dam znać co i jak.

cześć dziewczyny

humor mi wrócił, po przeczytaniu wieści od bietki84 :) i żeby teraz od wszystkich takie wspaniałe informacje płynęły <mocno trzyma kciuki za staraczki> :)

bietka84- gratulacje!!! życzę szczęśliwej ciąży i zdrowego dzidziulka :) no i jeszcze bardzo ci dziękuje za odpowiedź na posta. jak mi sie w tym cyklu nie uda (tfu tfu), to wypróbuję testy owu. monitoruje temperature, ale po tej zmianie czasu to chyba nie bedzie miarodajne, bo zmieniłam godzinę pobudki rano. bietka prosze za mnie trzymac kciuki :)
ania-aneczka - dziękuje bardzo za odpowiedź. juz od jakiegos czasu sie zastanawialam, jak rozpoznałaś owu, skoro to był 2 cykl po ostawieniu anty :) mnie dziś boli jajnik lewy i to dość mocno, bo przeszkadza mi w pracy... mam nadzieje, ze to owu zawitała. mam nadzieje iść w twoje ślady :) to mój 3 cykl starań po odstawieniu novaring'u. ania trzymaj kciuki :)

powodzenia girls! :)
nosotros

Nosotros oczywiście, ze trzymam kciuki !!! To może być dobry sygnał ten ból jajnika:) Mnie też bolał raz jeden raz drugi aż miałam skurcze - mówię Ci czułam to bo aż się zwijałam z bólu:) I na pewno Wam też się tak uda - tylko wczuj się w swój organizm !!! Testy owu na pewno nie zaszkodzą:) POWODZONKA !!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bietka gratuluje i trzymam &&&&&&

ilonko dobrze ze jestes juz zaczynalam sie martwic

co do rosnienia brzucha ja w 6 tyg a wygladam jak bym miala wzdecie nie wiem co bedzie dalej nie jem duzo bo nawet nie moge w stare spodnie jus sie nie mieszcze

Justynko ja własnie mam tak samo. Waga w ogóle z dnia na dzień idzie w góre...fakt jem trochę więcej ale bez przesady...i właśnie wczoraj chciałam wejśc w spodnie luźne do tej pory i ciężko mi było oddychać...może teraz brzuszek jest spuchnięty, są wzdęcia , macica się rozszerza może dlatego...ale jak tak dalej pójdzie to do Świąt chyba rodzinka zauważy co się Święci :) Bo chcieliśmy im na Swięta zrobić niespodzianke. Waga do tej pory miałam 54 kg a teraz już na czczo 57:)

Hej dziewczynki!!!
Bietka gratulacje serdeczne i powodzenia :-)
ja oczywiście tak jak myślałam, zbliża się owulka (albo już trwa) i zaczynam fiksowac, męcze mojego męża, żeby nie pił alkoholu, daje mu witaminy bo lekarz powiedział, że zawsze to lepiej, on juz na mnie krzyczy i ja sama się na siebie denerwuje ale to silniejsze ode mnie:zawstydzona/y::-(
powiedzcie mi kochane czy badania hormonalne można robic kiedy się chce czy jest na to jakiś odpowiedni czas w cyklu? tak się zastanawiam, że może się wybiorę bo nidy nie miałam a skoro mam owulację, mąż ma w miarę dobre plemniczki to czemu się nie udaje:confused::-(?? mam nadzieję, że to przez moje parcie na szkło a nie przez jakieś hormony:-(
Ilonka masz rację idź do Swojego lekarza bo ta Pani doktor, u której byłaś jest jakaś dziwna, chciala Cię zbyc i tyle:-(

reklama
ale sobie pospałam :-D (mąż pojechał do pracy a ja spać-2h mi zleciało :D) pisałyście coś, że ciężko dostać Acona... ja dostałam za 13zł... i to w takiej nie "sieciowej" byłam w szoku do tego stopnia, że pani mi go przyniosła a ja się na nią gapiłam po chwili zaczęłam wyjmować portfel jak porażona :-) a teraz mnie korci ten dziad, ale mu się nie dam... od kilku dni na wieczór boli mnie brzuchol jak na @ więc myślę, że jednak będzie @ wzdęta jestem jak balon!

wiem wiem w kółko o tym samym :-D
ale psina mnie już słuchać nie może-poszła spać :-) a całe dnie jestem z nią :D i z Wami :D

Do góry