reklama
Mamusia-Kasia
Aktywna w BB
Jak tylko dostanę tę umowę to już mnie tam tak szybko nie zobaczą. Ale znając życie dyrektorka z byle pierdoła będzie dzwonić, bo jak już kiedyś wspomniałam z obsługi komputera to jest zielona Ale cóż jakoś to przeżyje
Madlen ja za zupami też zbytnio nie jestem, no ale raz po raz trzeba zjeść. Tak więc rozumiem Twoich domowników doskonale
Madlen ja za zupami też zbytnio nie jestem, no ale raz po raz trzeba zjeść. Tak więc rozumiem Twoich domowników doskonale
Z
zZagubiona
Gość
bylam u chirurga ale przyjmie mnie dopiero o 15 wiec wrocilam do domku ja nie wiem co na obiad zrobie nie mam checi na nic mam dola, jak narazie odpukac ataku nie bylo
ilonko ja tez tydzien przed @ sie bardzo bardzo zle czulam
ilonko ja tez tydzien przed @ sie bardzo bardzo zle czulam
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
zagubiona- ja tez bym pewnie nie miała chęci jak jedzenie gotowanie itd, ale zjedz coś !!!!!!!! wiec czekamy z Tobą !!!!!!!
kurcze nie chce sie nakrecać ale naprawdę czuję sie baaaaardzo nieswojo !!!!!!! ahhhh czas pokaże !!!!!!!
Ja tak samo nie lubie za bardzo zup ale ze Jaś tylko zupą sie tak naprawde najada wiec robie dla niego specjalnie, a ja raz zjem raz nie zjem, a dla siebie osobno mi sie nie zawsze chce gotować
kurcze nie chce sie nakrecać ale naprawdę czuję sie baaaaardzo nieswojo !!!!!!! ahhhh czas pokaże !!!!!!!
Ja tak samo nie lubie za bardzo zup ale ze Jaś tylko zupą sie tak naprawde najada wiec robie dla niego specjalnie, a ja raz zjem raz nie zjem, a dla siebie osobno mi sie nie zawsze chce gotować
ilonka ty to widzę uzdolniona na wielu płaszczyznach jesteś
zagubiona mam nadzieję że wizyta u lekarza Cię uspokoi i bedzie wszystko oki
mamusia-kasia to masz super szefostwo że idzie tak na rękę. poczekaj do stycznia i uciekaj na zwolnienie
ja nadla nic nie jadłam. czekam jeszcze godzinkę i do domku. zupką pomidorową zajadałam się wczoraj. dzisiaj ziemniaczki i kotlety mielone i buraczki.
nawet sie teraz głodna zrobiłam.
zagubiona mam nadzieję że wizyta u lekarza Cię uspokoi i bedzie wszystko oki
mamusia-kasia to masz super szefostwo że idzie tak na rękę. poczekaj do stycznia i uciekaj na zwolnienie
ja nadla nic nie jadłam. czekam jeszcze godzinkę i do domku. zupką pomidorową zajadałam się wczoraj. dzisiaj ziemniaczki i kotlety mielone i buraczki.
nawet sie teraz głodna zrobiłam.
Witajcie
Ilonka moj też najcheniej je zupki
potrafi zjeśc naraz trzy miseczki zwlaszcza ogorkowa i pomidorowa ale dzisiaj nas zaskoczyl bo wcinal kotleta z piersi z kurczaka z buraczkami i ziemniakami jak nie wiem co ogolnie ma apetyt
Ładne paznokcie;-)
Zagubiona trzymam za Ciebie kciuki, zjedz coś;-)
Mamusia Kasia super, ze dyrekcja tak zareagowała
od stycznia masz luzik;-) fajnie!!
edit. Ilona cos czuje, ze u Ciebie będzie dzidziuś
trzymam kciuki oczywiscie, ten pazdziernik jakiś szczęśliwy
Ilonka moj też najcheniej je zupki
potrafi zjeśc naraz trzy miseczki zwlaszcza ogorkowa i pomidorowa ale dzisiaj nas zaskoczyl bo wcinal kotleta z piersi z kurczaka z buraczkami i ziemniakami jak nie wiem co ogolnie ma apetyt
Ładne paznokcie;-)
Zagubiona trzymam za Ciebie kciuki, zjedz coś;-)
Mamusia Kasia super, ze dyrekcja tak zareagowała
od stycznia masz luzik;-) fajnie!!
edit. Ilona cos czuje, ze u Ciebie będzie dzidziuś
trzymam kciuki oczywiscie, ten pazdziernik jakiś szczęśliwy
Mamusia-Kasia
Aktywna w BB
No z tą dyrekcją to różnie bywa, czasami ma takie odchyły, że normalnie ręce opadają, ale cóż ważne, że teraz potrafiła się zachować:-) zupka zrobiona ale szczerze mówiąc zjadłam cztery łyżki i koniec mojego obiadu. Już nie wiem dziewczyny co mam jeść, jak nie jem - niedobrze mi, jak jem to też to samo.:-(I tak w koło macieju.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
polaa- mały nie lubie kwaśnych zupek wiec kombinuje mu ciągle coś innego, ziemniaczki zje , zresztą on wszystko zje hehe ale zupką sie najada, i własnie potrafi zjesc nawet i 2 miseczki w dzien a wcina mleko jeszcze Kubuś ???????????? Jaś juz nie chce mleka ani rano ani przed snem- mam juz chyba "dorosłego" synka
kurcze zeby to Twoje przypuszczenie sie sprawdziło kochanie !!!!!!!!!!
kurcze zeby to Twoje przypuszczenie sie sprawdziło kochanie !!!!!!!!!!
reklama
agnieszka_dk
Fanka BB :)
mój mały też ma b duzxy apetyt ale co zje to spali bo nawet na p-ół minutki nie siadnie cały czas cos robi...ale jest alergikiem i wszystkiego mu nie wolno jesc np mleko krowie i pochodne oraz białko jaja kurzego...nie daje mu tego a uczulenie nadal ma...ehhh juz czasem mi sił brakuje...
pola ilona a wasze pociechy maja melki jeszcze???
a u mnie wzmozony apetyt,obsyfiło mnie i spadek tempki....czyli @zbliza sie wielkimi krokami!!!!ale pierwszy raz nie moge sie jej doczekac...
pola ilona a wasze pociechy maja melki jeszcze???
a u mnie wzmozony apetyt,obsyfiło mnie i spadek tempki....czyli @zbliza sie wielkimi krokami!!!!ale pierwszy raz nie moge sie jej doczekac...
Podziel się: