reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Jak tylko dostanę tę umowę to już mnie tam tak szybko nie zobaczą. Ale znając życie dyrektorka z byle pierdoła będzie dzwonić, bo jak już kiedyś wspomniałam z obsługi komputera to jest zielona:happy: Ale cóż jakoś to przeżyje:-D
Madlen ja za zupami też zbytnio nie jestem, no ale raz po raz trzeba zjeść. Tak więc rozumiem Twoich domowników doskonale:-D

bylam u chirurga ale przyjmie mnie dopiero o 15 wiec wrocilam do domku ja nie wiem co na obiad zrobie nie mam checi na nic mam dola, jak narazie odpukac ataku nie bylo :D
ilonko ja tez tydzien przed @ sie bardzo bardzo zle czulam :D

zagubiona- ja tez bym pewnie nie miała chęci jak jedzenie gotowanie itd, ale zjedz coś !!!!!!!! wiec czekamy z Tobą !!!!!!!
kurcze nie chce sie nakrecać ale naprawdę czuję sie baaaaardzo nieswojo !!!!!!! ahhhh czas pokaże !!!!!!!
Ja tak samo nie lubie za bardzo zup ale ze Jaś tylko zupą sie tak naprawde najada wiec robie dla niego specjalnie, a ja raz zjem raz nie zjem, a dla siebie osobno mi sie nie zawsze chce gotować :-p

ilonka ty to widzę uzdolniona na wielu płaszczyznach jesteś

zagubiona mam nadzieję że wizyta u lekarza Cię uspokoi i bedzie wszystko oki

mamusia-kasia to masz super szefostwo że idzie tak na rękę. poczekaj do stycznia i uciekaj na zwolnienie

ja nadla nic nie jadłam. czekam jeszcze godzinkę i do domku. zupką pomidorową zajadałam się wczoraj. dzisiaj ziemniaczki i kotlety mielone i buraczki.
nawet sie teraz głodna zrobiłam.

hehe czyli co marnuje sie w domu ???? :-D

a ja nadal nie mam na nic chęci :p ale na mielone mam chęć :-D hehe czyli tak źle ze mną nie jest !!!!!!!!!!!! :-):-)

Witajcie :)

Ilonka moj też najcheniej je zupki :tak:
potrafi zjeśc naraz trzy miseczki:szok::tak: zwlaszcza ogorkowa i pomidorowa :) ale dzisiaj nas zaskoczyl bo wcinal kotleta z piersi z kurczaka z buraczkami i ziemniakami jak nie wiem co:) ogolnie ma apetyt:tak:
Ładne paznokcie;-)

Zagubiona trzymam za Ciebie kciuki, zjedz coś:tak:;-)

Mamusia Kasia super, ze dyrekcja tak zareagowała:tak:
od stycznia masz luzik;-) fajnie!!

edit. Ilona cos czuje, ze u Ciebie będzie dzidziuś ;)
trzymam kciuki oczywiscie, ten pazdziernik jakiś szczęśliwy:-D

No z tą dyrekcją to różnie bywa, czasami ma takie odchyły, że normalnie ręce opadają, ale cóż ważne, że teraz potrafiła się zachować:-) zupka zrobiona ale szczerze mówiąc zjadłam cztery łyżki i koniec mojego obiadu. Już nie wiem dziewczyny co mam jeść, jak nie jem - niedobrze mi, jak jem to też to samo.:-(I tak w koło macieju.

polaa- mały nie lubie kwaśnych zupek:( wiec kombinuje mu ciągle coś innego, ziemniaczki zje , zresztą on wszystko zje hehe ale zupką sie najada, i własnie potrafi zjesc nawet i 2 miseczki w dzien :) a wcina mleko jeszcze Kubuś ???????????? Jaś juz nie chce mleka ani rano ani przed snem- mam juz chyba "dorosłego" synka :-D:-D:-D:-D
kurcze zeby to Twoje przypuszczenie sie sprawdziło kochanie !!!!!!!!!!:-D

reklama
mój mały też ma b duzxy apetyt ale co zje to spali bo nawet na p-ół minutki nie siadnie cały czas cos robi...ale jest alergikiem i wszystkiego mu nie wolno jesc np mleko krowie i pochodne oraz białko jaja kurzego...nie daje mu tego a uczulenie nadal ma...ehhh juz czasem mi sił brakuje...
pola ilona a wasze pociechy maja melki jeszcze???

a u mnie wzmozony apetyt,obsyfiło mnie i spadek tempki....czyli @zbliza sie wielkimi krokami!!!!ale pierwszy raz nie moge sie jej doczekac...

Do góry