reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

POLAA JA TEZ MAM SLUZ SMIALAM SIE ZE WIESIOLEK ZADZIALAL ALE W DRUGIEJ FAZIE CYKLU:-)KURDE JA SIE TAK BOJE ZE CHYBA NIE BEDE TESTOWAC W DNIU @ JAK PRZYJDZIE TO BEDZIE:wściekła/y:JAK NIE TO POCZEKAM Z 3 DNI CHOLERNE CZEKANIE :wściekła/y:

reklama
polaa trzymamy kciuki&&&&&&&&&&&& rób jutro !!!!!!!!:-D a śluz to ja miałam w kazdej ciąży ale taki wodnisty i kremowy i to sporo było go :tak:
mamusia- jakie zachcianki hehe :) tez chce miec juz takie:zawstydzona/y:
losiczka - za Ciebie także kciuki trzymam &&&&&&&&&&&, testuj w dzien @ :):):):)juz tylko 3 dni :)

ilona ja mam właśnie taki:tak:
Szczerze, nie pamiętam jak to było przy Kubie:no::zawstydzona/y: coś było na pewno ale wtedy sie nie zastanawiałam jaki i ile go:-D kurcze to były czasy hehe, chciałam zajść w ciążę, od razu zaszłam a teraz się tyko denerwuję:-(

losiczka mam nadzieje, że nie przyjdzie do Ciebie @, trzymam mocno kciuki:tak:;-)

ja tak zwlekam z tym testem bo sie po prostu boję, miałam kupić w poniedziałek ale jednak nie kupiłam bo wiedziałam,, ze jak go kupię to jak tylko wrócę do domu to zrobię:tak: także nie mam testu w domu:no: w każdej chwili mogę wyjść do apteki ale mam cykora:/
Pewnie nic z tego...:(

a ja czuję coś w kościach ze bedzie pozytywny u Ciebie Polaa!!!!!!!!:tak::tak: kupuj i rób jutro rano :p
oj tak , to były czasy, niczym sie nie martwiłam gdy staralismy sie o małego:) co prawda zaszłam w 3 cyklu ale pamietam ze nie stresowałam sie jak teraz !!!!!!!!!!

losiczka mam nadzieje ze i u Ciebie bedą II krechy !!!!!!!!!!!i ta wymarzona córa :p
Każdej tego życzę !!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny na pewno Wam się uda:-) Wiem, że łatwo się tak wymądrzać, ale wierzę, że już niedługo wszystkie tutaj będziemy mamusiami i będziemy musiały zmienić nazwę naszego wątku.:-D Rozumiem, że różne myśli chodzą po głowie i czasami nie jest łatwo, szczególnie tym dziewczyną, które starają się już któryś cykl z kolei, ale cierpliwość zawsze zostaje nagrodzona.;-)Ja w każdym razie trzymam za Was kciuki i życzę Wam całym sercem aby ta wredna @@@ nie przylazła:-)

cześć dziewczyny!

od rana się rozpisałyście i musiałam sporo nadrabiać a teraz cisza.

pola, losiczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze testowanie. mam nadzieję że posypią się nam fasolki

ze mną chyba jest tez coś nie tak. biorę ten wiesiołek a mój śluz jest tylko gorszy. dzisiaj w ogóle go nie widać. a kurcze owulka powinna być lada dzień więc powinno być a tu nic:wściekła/y:
I jak ma człowiek się nie załamywać:-(

ale wy lecicie z tymi postami..czytam i czytam,a tu konca nie widac :-D,u mnie ostatnio brak czasu na kompa..,czekam teraz na core,wroci zaraz ze szkoly,zjemy obiadek a pozniej smyki siadaja do lekcji.;-)..a jeszcze dzisiaj czekaja mnie opowiesci mojej niuni,bo jechala z klasa na wycieczke ..cos zwiazane z Titanic'em..,chyba tam gdzie go budowali..rano byla mega szczesliwa,wiec pewnie buzia jej sie nie bedzie zamykac :-D
nie wiem kiedy was nadrobie..
Losiczka,Pola &&& mocno zacisniete !!!:tak::tak::tak:,czy jeszcze ktoras testuje ??,bo nie pamietam :sorry:
Bietka nic sie nie stalo ;-)
Viola zycze zdrowka ;-)

Witajcie,

polaa - nie przejmuj się wagą synka (moja Alinka też ma 100cm i waży 12-13 kg), ale rozwija się bardzo dobrze, nie choruje, to znaczy, że po prostu ma taką przemianę materii - zresztą Alinki tato ma taka figurę jak i ona, więc się tym nie martwię.

reklama
Oh ale szalejecie ... widzę, że będą dwie fale testowania - jedna za 2,3 dni, a kolejna za dwa tygodnie :) u tych które teraz czekają na owu :))))
trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!
Mamusia-Kasia myśl pozytywnie... wiem, że ból raczej zawsze kojarzy nam się z czymś złym, ale to już nasza fizjologia... przecież jak tkanki się rozciągają to coś musimy czuć a nospa pomaga????? Podam Ci mój przykład: przeszłam ciąże pozamaciczną w lewym jajowodzie -fasolka utknęła- i NIC ale to NIC mnie nie bolało!!! a powinno !!!! lekarz powiedział, że mogło dojść do pęknięcia jajowodu - a ja nic nie czułam !!!! NIC. leżałam w szpitalu i nic. Powiedzieli, że to nie możliwe żeby mnie nic nie bolało i że udaje - kiedy ja mówiłam prawdę!!!! Miałam na oddziale dziewczyny dziewczyny, które za czasów mojego pobytu w szpitalu odwiedzały mnie 3 razy - bo dostawały skierowania od swoich lekarzy prowadzących - więc kładli je na patologii ciąży na 24 h. Powód : ostry ból brzucha... jedna 11 tydzień, 16 i 23 tydzień. I na każdym obchodzie porannym lekarz mówił : " Pani już dzisiaj idzie do domku - nospa i proszę dużo odpoczywać " Panie doktorze, ale mnie boli brzuch : " Prosze Panią podczas porodu dopiero będzie Panią bolało". Nic złego się nie dzieje - może Panią pobolewać - ma prawo, bo wszystko się naciąga".
Koniec wywodu - mam nadzieje, że troszkę Cię uspokoiłam, jednak wiem że forum i MY nie zastąpimy badania i fachowego oka lekarza... więc jeśli się martwisz umów się na wizytę :)

Do góry