reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja mam rosół ze względu na młodego po dzisiejszych przebojach ale ja mam ochote na mięso z musztardą:-) czyli od biedy mogą być polędwiczki z KFC z musztardą o ludzie jak mi się tego chce

agnes suonko kotki nie smutać sie PROSZĘ !!!!!!! choć wiem co czujecie naprawde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama Wam biadoliłam pare dni temu ze pewnie te moje złe wydarzenia to znak ze juz nie zasługuje na maleństwo,jak patrzyłam na kobiety w ciązy wydawało mi sie ze to nierealne ze ja tez tak bede chodzić taka dumna z brzuszkiem , naprawdę momentami a przeważnie jak przchodziła @ chciałam sie poddać, miałam dość wszystkiego, ale jakoś znajdowałam siłę do dalszej walki i chyba los sie nade mną zlitował i chyba mi te cierpienia wynagradza,(mam nadzieje) Tak więc i Wam los wynagrodzi te niepowodzenia , tylko sie nie poddawajcie !!!!!!!!!!!!! Trzymam strasznie mocno za Wam kciuki za WSZYSTKIE !!!!!!!!!! :-D:tak::tak::tak:

anaber- u mnie dziś były sadzone z ziemniaczkami, ale mam straszną ochotę na rybe !!!!!!!!!!!!!!!!!! mmmmniam !!!!!!!!!!! oooooo na makrelkę .....:eek:

piąteczka PO PROSTU ??????????????????? matko takie pyszności a TY mówisz po prostu :-D

jak ja to lubię ugotuję obiad a mlody zje 3 łyżki i juz nie chce. Wiem,że rosół nie jest filozofią ale idzie się wkurzyć :wściekła/y:

ojjjj wiem coś o tym....... mój mały ostatnio nie bardzo ma apetyt, obiadów prawie nie je, podziubie,podziubie i zostawia. a jeszcze niedawno był jak odkurzacz.... pochłaniał wszystko !!!!! no na siłe nie bede mu wciskać ale mógły jesc wiecej !!!!!!!!!!!!

dziewczyny wrzucam tabele podajcie dane do zmian

___________________________Staraczki
confused.gif

.............anusia88sc................23......... .......23,11.....................1............
...........agnieszka_dk...............23.......... .....25.11.....................3............
.............Dzoana.a..................29......... ......26.11.....................3..............
...........agnes2704..................29.......... .....31.12.....................5.................
................ilona24..................24....... ........29.11.....................4.............
.............sylwia_d...................22........ .........06,12....................3............... ..
..............losiczka72...............39......... .......08,12.....................5..............
..............justynka7177...........24........... .....08,12......................2..............
..............karol_in-a...............28.................09,12.......... . .........6.............
..............marysia77................34......... ......13,12.....................3............
............Suonko87..................24.......... .....14,12......................5..............
................MałaMi...................25...... ........19.12......................7.......... ..
..............Lorelain...................26....... ........23.12......................2................
...............nosotros.................27........ .......30,12.....................4................ .
.................KatyB...................30....... ........??????....................13...........
..............Karolekk..................30........ ...........???.....................1..............
............piąteczka..................31........ ...........???.....................2..............
.............Tymuniek..................27......... ..........???....................4? .............

.......Mamusia-Kasia...........22........03.08.2011.............. 10 .05.12..........
..........ViolaPop.................35........26.08 .2 011.............01.06.12..........
......zZagubiona.................21........21.08.2 011 .............03.06.12..........
......Bobofrutek..................27........03.09. 2011..............10.06.12..........
.......bietka84...................27........02.10. 2011...............04.07.12..........
.....ania-aneczka...............27........01.10.2011........ .......08.07.12..........
........anaber.....................30........11,10 ,2011..............18,07,12............
..tomek i justyna...............24........17.10.2011........ .........??????............
........ada6.1984................27.........23.10.2011.............30.07.12............
...........ilona24..................24.........30.10.2011....,,,.......08.08.12.............
.......katrina115.................??.............. .??..........................???...............
..........pola.................,.....??............ ...??...........................???...............
.........pamela...................??.............. ..??..........................???................
.........lilian......................26.... ..............????.......................???.......... ..
....Roszpunka................25.......... ......????..........................??............

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
suonko ja mam takie same marzenia jak ty. poczuć jak to jest nosić małe serduszko pod swoim sercem. kochana trzymam za ciebie &&&&&&&. chyba inaczej obieramy staranka gdy się walczy o pierwszą ciążę.
dziewczyny wiem że wam tez trudno ale wy wiecie jak to jest zobaczyć II krechy zobaczyć na Usg maleństwo poczuć ruchy. a ja chyba nigdy tego nie zaznam. nie chce tu wam smęcić.

mam nadzieję że wkrótce będzie lepiej. chociaż na razie to mi brak sił i ochoty na starania.

edit.

zagubiona cykl 5 następna @ 31.12.2011

Ostatnia edycja:
Do góry