reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
MartaSx - ale co to zmieni ... jak teraz nie wyjdzie to dalej ma się nadzieje, aż do momentu @ ... a jak Ci juz teraz wyjdzie to bedziesz sie cieszyc jeszcze bardziej ... :tak: .... ale ja was dziewczyny nie namawiam i nie sprowadzam na złą drogę :-D

losiczka - ale za to jakie mam doświadczenie w sikaniu na testy :-D:-D ... zrobiłam chyba wszystkie dostępne na polskim rynku po sztuk kilka...raz to nawet sikałam bezpośrednio na test płytkowy odliczając krople... to się nazywa precyzja!!!:-D:-D:-D

Lorelain to ja może jutro zrobię co ? dwa dni przed @ albo w poniedziałek po przebudzeniu :)

silene to daj znać co i jak :) trzymam kciuki :)

witam z rana

silene
dobrze że jesteś!

katy
kochana życzę ci wszystkiego najlepszego. a zwłaszcza II kreseczek na koniec cyklu. buziaczki

wpadam do was później

MartaSx - kup 2 i siknij jutro i w poniedziałek :tak: .... najlepiej jakby mieli w aptece acona...czuły jest quick viue albo nord test

A wiecie co dziewczynki ??? Poniewaz poza bolem cyckow a w sumie sutkow sennoscia czuje sie bardzo dobrze no i od wczoraj doszly nudnosci a ja sie chwilami zastanawiam po czym he he :-D:-D:-D nawet w nocy mnie muli :-D

Dziewczynki sikac mi tu prosze i meldowac 2 kreseczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiecie co ja mam schizę normalnie boje się testu he he he a wczoraj tak mnie kuło w podbrzuszu i tak zdawało mi się jakby mnie bolała kość tam na dole :/ chyba że sobie wkręcam

Do góry