reklama
Z
zZagubiona
Gość
MalaMi ale to nie moja wina ze masz tak duzo hormonu hcg ze krecha zrobila sie podwojna czyli moze cos jest na rzeczy hihi:-):-):-):-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
DZiewczyny rekord w tym miesiacu chyba pobity co ??????????????:-):-):-):-):-) dobrze ze jestem jego czescia :-)
Ilonko mi wychodzi na 4 pazdziernika ale ja rodze 2 tyg przed :-)
Ilonko mi wychodzi na 4 pazdziernika ale ja rodze 2 tyg przed :-)
Freya1
Fanka BB :)
Malami nie wiem czy zauważyłaś, ale byłaś pierwsza na stronie 1414. Chyba wiesz co to znaczy :-):-):-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
suonko i jak ida poszukiwania orkiestry? sale gdzie macie?
malami ja mam A+ wiec nie pomoge
malami ja mam A+ wiec nie pomoge
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
zagubiona hehe tez pomyslałam ze to moze beda bliźniaki u malejmi bo taka krecha w 11 dniu to szok !!!!!!!!!!!! trzymam kciuki za wizytę no i kolejny raz idziemy osobno no ehhhhh
małami hehe moze los Ci kochana wynagrodzi cierpienie podwójnym szczęśćiem
agnes - powiem Ci ze nie było źle, bo ja mogłam chodzić długo w upały nawet, ale wiadomo to niebezpieczne bo mozna zasłabnąć wiec siedziałam w domu i sie chłodziłam, poza tym w tym czasie kupiliśmy mieszkanie i pochłoneło mnie jego urządzanie malowanie itd wiec nim sie obejrzałam a juz jechałam na porodówkę , ale pamietam ze lato było duszne !!!!!!!!!!!!!! po prostu najlepiej siedziec w chłodnym miejscu i tyle
losiczka to TY powinnaś zapisać sie na wrzesień jescze
małami hehe moze los Ci kochana wynagrodzi cierpienie podwójnym szczęśćiem
agnes - powiem Ci ze nie było źle, bo ja mogłam chodzić długo w upały nawet, ale wiadomo to niebezpieczne bo mozna zasłabnąć wiec siedziałam w domu i sie chłodziłam, poza tym w tym czasie kupiliśmy mieszkanie i pochłoneło mnie jego urządzanie malowanie itd wiec nim sie obejrzałam a juz jechałam na porodówkę , ale pamietam ze lato było duszne !!!!!!!!!!!!!! po prostu najlepiej siedziec w chłodnym miejscu i tyle
losiczka to TY powinnaś zapisać sie na wrzesień jescze
reklama
suonko hehehe no własnie tak wczoraj o tej stronie myslałam ze nie zerknełam ,naprawde? hehehehe
a mi sie jednak wydaje ze pod tą plamą jest kreska tylko słabsza tak sobie teraz patrze hi
suonko no tak masz racje byłam pierwsza hehehehe czy te strony sa zaczarowane ?????????
a mi sie jednak wydaje ze pod tą plamą jest kreska tylko słabsza tak sobie teraz patrze hi
suonko no tak masz racje byłam pierwsza hehehehe czy te strony sa zaczarowane ?????????
Ostatnia edycja:
Podziel się: