reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

zZagubiona ja Ci dam bliźniaki hihi , trzymam kciukasy za wizyte i niech pokaże co ma po środku :-D:-D:-D

i ładna ekipa nam sie na paździenik szykuje :cool2:

reklama
dziewczynki idę do pracy.... Wpadnę wieczorem do Was:-) Malami jeszcze raz gratuluję !!!!!

zZagubiona mam nadzieję,że Ktosiek się w końcu ujawni;-)

papa

MalaMi ale to nie moja wina ze masz tak duzo hormonu hcg ze krecha zrobila sie podwojna czyli moze cos jest na rzeczy hihi:-):-):-):-)

DZiewczyny rekord w tym miesiacu chyba pobity co ??????????????:-):-):-):-):-) dobrze ze jestem jego czescia :-)

Ilonko mi wychodzi na 4 pazdziernika ale ja rodze 2 tyg przed :-)

zagubiona hehe tez pomyslałam ze to moze beda bliźniaki u malejmi bo taka krecha w 11 dniu to szok !!!!!!!!!!!! trzymam kciuki za wizytę :) no i kolejny raz idziemy osobno no :( ehhhhh :p
małami hehe moze los Ci kochana wynagrodzi cierpienie podwójnym szczęśćiem :)
agnes - powiem Ci ze nie było źle, bo ja mogłam chodzić długo w upały nawet, ale wiadomo to niebezpieczne bo mozna zasłabnąć wiec siedziałam w domu i sie chłodziłam, poza tym w tym czasie kupiliśmy mieszkanie i pochłoneło mnie jego urządzanie malowanie itd wiec nim sie obejrzałam a juz jechałam na porodówkę , ale pamietam ze lato było duszne !!!!!!!!!!!!!! po prostu najlepiej siedziec w chłodnym miejscu i tyle :)
losiczka to TY powinnaś zapisać sie na wrzesień jescze :)

reklama
suonko hehehe no własnie tak wczoraj o tej stronie myslałam ze nie zerknełam ,naprawde? hehehehe

a mi sie jednak wydaje ze pod tą plamą jest kreska tylko słabsza :tak: tak sobie teraz patrze hi

suonko no tak masz racje byłam pierwsza hehehehe czy te strony sa zaczarowane ?????????

Ostatnia edycja:
Do góry