reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny,jak wy wiecie po wykresie czy ciaza jest,czy jej nie ma ?? mozecie mi to wytlumaczyc,ale tak zeby klasyczna blondynka zrozumiala :-D..bo ja jestem jeszcze czarna masa w interpretacji wykresow i nie znam sie na tym ani ani..:no::zawstydzona/y:

reklama
oj dziewczynki jakie wy kochane jesteście. jak ja bym chciała abyscie miały racje. ale nie nastawiam się bo potem strasznie boli. postanowiłam że luty poświęce na wizytę u gina i może on coś poradzi.

karolina jaka oponka. śliczny brzuszek ciążowy a nie oponka

dziewczynki za was wszystkie &&&&&&&&&& zaciskam

madlen spróbuję.... cały cykl dzielimy na 3 fazy:
1. dryfowanie po morzu czerwonym- tu tempka spada i utrzymuje się na niskim poziomie
2. czas serduszkowania- temperatura najpierw niska, a później w dzień po owulce skacze do góry
3. faza maniakalno-objawowa temperaturki są wyższe, i grunt żeby się na tym wysokim poziomie utrzymały, bo zazwyczaj przed @ albo w tym samym dniu spadają ;( ok 14 dni po owulce można robić pierwszy test ;)

agnes- ja wiem jak to jest jak uwierzysz w to co wszystkie mówią dlatego choć bardzo w to wierze i zaciskam kciuki z całych sił nie będę nic mówić tylko czekać z tymi kciukami zaciśniętymi jeszcze kilka dni ;) żeby potem móc powiedzieć: a nie mówiłam? ;) ale póki co cicho sza- bo wiem jak boli jak przyłazi @ a Ty zdążysz uwierzyć i nastawić się, że już jej nie będzie.
dobra rada- nie nastawiaj się- ja po pierwszym teście znalazłam oczywiście plusy tego negatywnego wyniku, cieszyłam się, że nie ma ciąży bo narty, bo imprezy i co??? tadam!!! :))) tego samego Tobie życzę ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina a ta wyzsza temp.bierze sie obserwujac wykres czy jest jakas norma..hmm nie wiem,czy wiesz o co mi chodzi..:confused:,bo u mnie na razie jest 36.2 albo 36.3 i czasami skoczy do 36.4 ale wyzej nie idzie :no: i mam taka fale dunaju ..ale ilonka mowila ,ze na poczatku tak moze byc,to ja jej wierze :-)

madlen ta wyższ tempka to dopiero po owu. na pewno ją zauwazysz. zobacz moje wykresy to może łatwiej będzie to zrozumieć

ja się już pogodziłam że @ przyjdzie. potem wizyta u ginka i może wtedy zaskoczę.

agnes jeszcze @ nie przyszla i moze wcale nie przyjsc !!! &&&&&&
dobra,ja uciekam po mlodego do szkoly,milego popoludnia :-)

3 faza- jak zwal tak zwał, ale wiemy że jest okrutna i dłuży się niemilosiernie!!!

madlen- w pierwszej fazie do owulki tempka może Ci skakać właśnie tak, dopiero po owulce się stabilizuje i podnosi do ok 37 w zależności od tego gdzie się mierzy ;)

agnes- jak przyjdzie @ to pójdziesz do lekarza i z pomocą fachową ustalicie o co chodzi ;)

kochane ja tez pomalutku kończę pracę. i uciekam do domku. wpadam jutro. trzymajcie kciuki za moja tempkę. buziaczki

kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
właśnie dostałam potwierdzenie, że wysłano moje zamówienie, więc pewnie do końca tygodnia moje sukieneczki dotrą- już sie nie mogę doczekać ;)))

Do góry