dziewczyny,jak wy wiecie po wykresie czy ciaza jest,czy jej nie ma ?? mozecie mi to wytlumaczyc,ale tak zeby klasyczna blondynka zrozumiala ..bo ja jestem jeszcze czarna masa w interpretacji wykresow i nie znam sie na tym ani ani..
reklama
oj dziewczynki jakie wy kochane jesteście. jak ja bym chciała abyscie miały racje. ale nie nastawiam się bo potem strasznie boli. postanowiłam że luty poświęce na wizytę u gina i może on coś poradzi.
karolina jaka oponka. śliczny brzuszek ciążowy a nie oponka
dziewczynki za was wszystkie &&&&&&&&&& zaciskam
karolina jaka oponka. śliczny brzuszek ciążowy a nie oponka
dziewczynki za was wszystkie &&&&&&&&&& zaciskam
K
karol_in-a
Gość
madlen spróbuję.... cały cykl dzielimy na 3 fazy:
1. dryfowanie po morzu czerwonym- tu tempka spada i utrzymuje się na niskim poziomie
2. czas serduszkowania- temperatura najpierw niska, a później w dzień po owulce skacze do góry
3. faza maniakalno-objawowa temperaturki są wyższe, i grunt żeby się na tym wysokim poziomie utrzymały, bo zazwyczaj przed @ albo w tym samym dniu spadają ;( ok 14 dni po owulce można robić pierwszy test
agnes- ja wiem jak to jest jak uwierzysz w to co wszystkie mówią dlatego choć bardzo w to wierze i zaciskam kciuki z całych sił nie będę nic mówić tylko czekać z tymi kciukami zaciśniętymi jeszcze kilka dni żeby potem móc powiedzieć: a nie mówiłam? ale póki co cicho sza- bo wiem jak boli jak przyłazi @ a Ty zdążysz uwierzyć i nastawić się, że już jej nie będzie.
dobra rada- nie nastawiaj się- ja po pierwszym teście znalazłam oczywiście plusy tego negatywnego wyniku, cieszyłam się, że nie ma ciąży bo narty, bo imprezy i co??? tadam!!! )) tego samego Tobie życzę ))
1. dryfowanie po morzu czerwonym- tu tempka spada i utrzymuje się na niskim poziomie
2. czas serduszkowania- temperatura najpierw niska, a później w dzień po owulce skacze do góry
3. faza maniakalno-objawowa temperaturki są wyższe, i grunt żeby się na tym wysokim poziomie utrzymały, bo zazwyczaj przed @ albo w tym samym dniu spadają ;( ok 14 dni po owulce można robić pierwszy test
agnes- ja wiem jak to jest jak uwierzysz w to co wszystkie mówią dlatego choć bardzo w to wierze i zaciskam kciuki z całych sił nie będę nic mówić tylko czekać z tymi kciukami zaciśniętymi jeszcze kilka dni żeby potem móc powiedzieć: a nie mówiłam? ale póki co cicho sza- bo wiem jak boli jak przyłazi @ a Ty zdążysz uwierzyć i nastawić się, że już jej nie będzie.
dobra rada- nie nastawiaj się- ja po pierwszym teście znalazłam oczywiście plusy tego negatywnego wyniku, cieszyłam się, że nie ma ciąży bo narty, bo imprezy i co??? tadam!!! )) tego samego Tobie życzę ))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina a ta wyzsza temp.bierze sie obserwujac wykres czy jest jakas norma..hmm nie wiem,czy wiesz o co mi chodzi..,bo u mnie na razie jest 36.2 albo 36.3 i czasami skoczy do 36.4 ale wyzej nie idzie i mam taka fale dunaju ..ale ilonka mowila ,ze na poczatku tak moze byc,to ja jej wierze :-)
K
karol_in-a
Gość
3 faza- jak zwal tak zwał, ale wiemy że jest okrutna i dłuży się niemilosiernie!!!
madlen- w pierwszej fazie do owulki tempka może Ci skakać właśnie tak, dopiero po owulce się stabilizuje i podnosi do ok 37 w zależności od tego gdzie się mierzy
agnes- jak przyjdzie @ to pójdziesz do lekarza i z pomocą fachową ustalicie o co chodzi
madlen- w pierwszej fazie do owulki tempka może Ci skakać właśnie tak, dopiero po owulce się stabilizuje i podnosi do ok 37 w zależności od tego gdzie się mierzy
agnes- jak przyjdzie @ to pójdziesz do lekarza i z pomocą fachową ustalicie o co chodzi
reklama
K
karol_in-a
Gość
właśnie dostałam potwierdzenie, że wysłano moje zamówienie, więc pewnie do końca tygodnia moje sukieneczki dotrą- już sie nie mogę doczekać ))
Podziel się: