reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

oj kochany bobo sklerotyczku ty kochany pisalam ci ostatnio heh na 180 os doroslych ok 230 wodki z czego zostalo duzo (wesele poprawiny i jeszcze do domu dostawali ) wina z 15 butelek i chyba 5 malibu nie pamietam czy cos jeszcze bylo chyba kilka likierow

aaa i moze tylko z 20 os nie pilo

reklama
hehe zagubiona widzisz zakrecona jestem hhi :-) ja mam 74 osoby i nie wiem ile wina kupic? wodki mamy 84 but 0.5lale wina ile?
znacie szybka i skuteczna przedslubna diete?

zZagubiona śliczną miałaś sale weselną!!!! To musiał być piękny ślub ;-)
krak witaj!! Nie zastanawiaj się i już dzisiaj bierz męża w obroty!! :-) Trzymam kciuki!! :-)

ania witaj

bobo zostalo ci juz nie wiele ja bym se darowala bo kiecka bedzie ci spadac ;p ja przed slubem bylam chora przez co 3 kg mi spadly i mialam problem z suknia bo jakos luzno sie zrobilo wiec nie polecam odchudzania tydzien przed ;p;p

aaaaa paczka przyszla hihi :-):-):-):-)

zagubiona ja mam sznurowana wiec mi nie spadnie i jest duzo zapasu bo jak teraz bylam na przymarce juz nie w ciazy to zapasu bylo zrobione bo babki z salonu nie wiedzialy ze poronilam wiec jak schudne ze 3 kg to nic nie bedzie hihi :-)

reklama
zagubiona ohhhh ale CI zazdroszczę tego detektora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-p ja chciałam takie cudo ale jakoś teraz brak kasy :( wiec lipa :((((((((((((((((((((((((((((((

Do góry