reklama
sunovia
Fanka BB :)
witam starające się przyszłe mamy,
ja staram się po raz drugi. w pierwszą ciąże udało mi się zajść w 3 cyklu, niestety w 6tc poroniłam. obecnie mam za sobą jeden nieudany cykl po poronieniu. mam nadzieję, że drugi będzie szczęśliwszy.
ja staram się po raz drugi. w pierwszą ciąże udało mi się zajść w 3 cyklu, niestety w 6tc poroniłam. obecnie mam za sobą jeden nieudany cykl po poronieniu. mam nadzieję, że drugi będzie szczęśliwszy.
mężczyźni się śmieją że kobiety mają hopla na punkcie wózków??? I kto to mówi?? A oni to niby nie mają hopla?? Tylko niestety ich "wózki" trochę droższe hihihi.
witaj sunovia przykro mi i powodzenia na przyszłość!!
KatyB
Fanka BB :)
mężczyźni się śmieją że kobiety mają hopla na punkcie wózków??? I kto to mówi?? A oni to niby nie mają hopla?? Tylko niestety ich "wózki" trochę droższe hihihi.
Dokladnie sami o swoje fury dbaja i maja fiola na ich punkcie a z nas szydza
No i witaj Sunovia....i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka tak jeszcze 10 dni tylko ze ja być może na 17 przełożę, bo jesli znajomi mi jutro nie załatwi recepty na luteinę to bede musiała isc na 17 bo tylko do tego czasu mi jej starczy, a i tak kurcze załatwiłam sobie u internisty jedno opakowanie bo gin przepisał na 2 tyg a kazał przyjsc za 4 tyg, a ja głupia z tej radosci nie spojrzałam i wyleciałam z gabinetu a potem ups ale nam super leci jeszcze chwilka i bedzie II trymestr jupi \
Katy super wózeczek !!!!!!!! Ja teraz szukam tylko z dużymi pompowanymi kołami poza tym ja juz wszystko mam upatrzone wiec tylko przydało by sie zasilić konto i kupować !!! no ale do tego czasu jeszcze, najwyzej wybiorę sie za jakiś czas i kupie fajnego ciuszka
koteczki Ja sie żegnam !!!! Tak, wiem wstyd ale idę lulu głowa mi pęka a nie chce brać tabletki wiec sie położę !!!!
Do jutra
DOBRANOC
a na koniec jeden z żartów z mojego rodzinnego miasta
- Dlaczego w Wąchocku nie ma płotów?
- Bo wróżka przepowiedziała sołtysowi, że zdechnie jak pies pod płotem.
Katy super wózeczek !!!!!!!! Ja teraz szukam tylko z dużymi pompowanymi kołami poza tym ja juz wszystko mam upatrzone wiec tylko przydało by sie zasilić konto i kupować !!! no ale do tego czasu jeszcze, najwyzej wybiorę sie za jakiś czas i kupie fajnego ciuszka
koteczki Ja sie żegnam !!!! Tak, wiem wstyd ale idę lulu głowa mi pęka a nie chce brać tabletki wiec sie położę !!!!
Do jutra
DOBRANOC
a na koniec jeden z żartów z mojego rodzinnego miasta
- Dlaczego w Wąchocku nie ma płotów?
- Bo wróżka przepowiedziała sołtysowi, że zdechnie jak pies pod płotem.
reklama
Podziel się: