reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

umawiałyśmy się że jak obie będziemy brzuchatkami,więc poczekam na ciebie cierpliwie. wykorzystaj go przez sen:-D mój m zawsze się dopominał o taką pobudkę :-D

reklama
moj tez sie smieje ze wie mjak go obudzic heheeh
ja tez bym chciala malenkie i nie musi to byc dziewczynka obojetnie aby bylo kochane i zdrowe :)

witam starające się przyszłe mamy,
ja staram się po raz drugi. w pierwszą ciąże udało mi się zajść w 3 cyklu, niestety w 6tc poroniłam. obecnie mam za sobą jeden nieudany cykl po poronieniu. mam nadzieję, że drugi będzie szczęśliwszy.

mężczyźni się śmieją że kobiety mają hopla na punkcie wózków??? I kto to mówi?? A oni to niby nie mają hopla?? Tylko niestety ich "wózki" trochę droższe hihihi.

witaj sunovia przykro mi i powodzenia na przyszłość!!

mężczyźni się śmieją że kobiety mają hopla na punkcie wózków??? I kto to mówi?? A oni to niby nie mają hopla?? Tylko niestety ich "wózki" trochę droższe hihihi.

witaj sunovia przykro mi i powodzenia na przyszłość!!

Dokladnie sami o swoje fury dbaja i maja fiola na ich punkcie a z nas szydza:tak:
No i witaj Sunovia....i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka tak jeszcze 10 dni :) tylko ze ja być może na 17 przełożę, bo jesli znajomi mi jutro nie załatwi recepty na luteinę to bede musiała isc na 17 bo tylko do tego czasu mi jej starczy, a i tak kurcze załatwiłam sobie u internisty jedno opakowanie bo gin przepisał na 2 tyg a kazał przyjsc za 4 tyg, a ja głupia z tej radosci nie spojrzałam i wyleciałam z gabinetu a potem ups :szok: ale nam super leci :) jeszcze chwilka i bedzie II trymestr :) jupi :) \
Katy super wózeczek !!!!!!!! Ja teraz szukam tylko z dużymi pompowanymi kołami :) poza tym ja juz wszystko mam upatrzone wiec tylko przydało by sie zasilić konto i kupować !!! :p no ale do tego czasu jeszcze, najwyzej wybiorę sie za jakiś czas i kupie fajnego ciuszka :)

koteczki Ja sie żegnam !!!! Tak, wiem wstyd ale idę lulu :zawstydzona/y: głowa mi pęka a nie chce brać tabletki wiec sie położę !!!!

Do jutra :)
DOBRANOC :)

a na koniec jeden z żartów z mojego rodzinnego miasta :)
- Dlaczego w Wąchocku nie ma płotów?
- Bo wróżka przepowiedziała sołtysowi, że zdechnie jak pies pod płotem.
:-D

Dobranoc Ilonka!!!!!!
Ja zawsze tez myslalam o wozku z pompowanymi kolami zeby maluszkowi bylo ok i go nie trzeslo jak osike!!!!!:-D

reklama
Ilonka jak pójdziesz 17 to będziesz słuchała mojego marudzenia przez 2 dni;-) ja nie mogę niestety wcześniej bo wtorki mam zawalone pracą od 7:45 do 16:30. też idę spać dziewczątka. dobrej nocy.

Do góry